Lehet-e használni gerincsérvre egy NIKKEN nevű derékövet, ha babát akarok? (tudásbázis)
Szia!
Nikkenes Könyökvédőt lehet használni mert abba nincsen mágnes.
Hányinger,szédülés,fejfájás ez kísérte az öv rövid pályafutását a derekamon.
Orvos és Magne B6,mert azóta valaki ül a mellkasomon.
"Tartást, meleget és ellazulást biztosít a fáradt, megterhelt hátnak"
puha, nem kemény, így nem tudom mennyire tartja a hátadat, mágneslapokat lehet bele tenni, amivel még energiát is tudsz adni a izmaidnak, amik erősítik és nem legyengítik azt, és egyben önmagadnak is, így jobb lesz a teherbíró képességed és kevésbé érzed a fájdalmat (tapasztalat)
de nem akarom reklámozni, mert ugye azt nem szabad, benne van a szabályzatban :)
Tehát tudod miről van szó.Köszi a választ,most néztem meg a honlapot,de nincs szó arról,hogy kik nem használhatják.
Nem ismerem még a termékeiket sem és gondolom nem olcsó.
Nyugodtan ugass bele:)))
A mai napi mosolyom is meghoztad legalább.:)
Van olyan övem is,ami kifejezetten fűző,gumis,kemény,tépőzáras és legalább 30-40cm-en fedi a derekat,tehát totálisan.Ez a fajta biztos,hogy függést okoz.
Amit most kaptam kipróbálásra kb.15cm széles,puha anyaga testre simul és nem "támaszt",mint a másik.
Tudtommal igen, nem lehet rossz hatással a kicsire, mivel nem olyan nagy potenziálú a mágnes benne. :)
Viszont ajánlatos a vízkészítője is egyben, mert úgy hatásosabb. :))
Bocs, hogy beleugatok, de szerintem a deréköv nem egy jó dolog, mert átveszi az izom szerepét.
Ezt egy idegsebész mondta, szerintem érdemes mérlegelni, hogy használd-e egyáltalán.
Sok sikert a babához!
Szia. Még nem hallottam erről az övről. Szerintem ezt orvostól kéne megkérdezni.
Nekem is gerincsérvem van és simán kihordtam és megszültem a kislányomat. Nem volt semmi baja a gerincemnek. Sőt az ideggyógyász főorvos, akinél kórházban feküdtem, mondta, hogy ha tényleg nem volt baj a terhesség közben, akkor lehet, hogy a terhesség regenerálta a sérves részt.
További ajánlott fórumok:
- Szoptatás alatt lehet-e fehérjeport inni és édesítőszert használni?
- Babe koszmó elleni sampont lehet-e akkor is használni, mikor már nem koszmós a haja?
- Tudna valaki segiteni? Nadin kén szappant lehet-e használni Apotheker zsálya géllel?
- Kisbaba mellett lehet-e klímát használni?
- Kötőhártygyulladása van a 4 éves kisfiamnak, szerintetek a Bioptron lámpát lehet-e használni, a gyulladt szemre?
- Fémallergia esetén lehet-e ezüstkolloidot használni?