Lehet buktatni készségtárgyakból? (tudásbázis)
Én is inkább az énekre rajzra gondoltam,ott van elmélet is,tesiből nincs..
Szerintem ennek a fiúnak mindegy,de annyira közösségbomlasztó,zavaró "tényező" órákon hogy nem is bánjuk,ha bukik(tudom,nem szép dolog,de könnyebb lesz nélküle)Ne hiszem,hogy a komoly tárgyakból nem jön össze neki a bukás,de ez a rajz nagyon szíven ütött-hogy létezik ilyen egyáltalán.(az leírt saját tapasztalat miatt,hiszen nálam passzívabb ember nem volt,igaz,nem jártam be,nem bomlasztottam,és a többi tárgyból viszonylag jó voltam)
Aki énekből keni-vágja a zeneelméletet, stílusbesorolásokat, zeneszerzők életrajzát, legyen bármilyen botfülű, akkor is 5-öst kap.
Ugyanez rajzból... még a mi időnkben is volt némi művészettörténet az órákon, nem kellett korszakalkotó műveket festenünk egyik órán se az 5-ösért.
énekórán nem az éneklést osztályozzák, illetve azt csak ritkán.
Van ott elméleti anyag is.
Szerintem a lányod osztálytársa nem járt be órákra és értékelhetetlen volt., ezért bukik.
Sziasztok!
Bizony van pótvizsga készségtárgyakból!
Egy ismerősöm fia 6.-ban bukott, s pótvizsgázott testnevelésböl. A gyerek túlsúlyos.
S nem csak ő, többen voltak.
-Erről a saját 25 évvel ezelőtti esetem ugrik be...fel voltam mentve tornából gyógytornára kellett volna járnom,az ottani hiányzásokat azt osztályfőnöknem kellett igazolni.Egy évben 2 igazolást adott:szeptembertől jan. végéig,ill febr. elejétől jún elejéig.A gyógytornászt évente kétszer láttam,mindig kettes voltam,bár a többi tárgyból nem volt gond velem.
Mondjuk,most már bánom..
Így van.
Az a gyerek, aki egyetlen tesiórán sem hajlandó átöltözni és megmozdulni, mit érdemel?
Szia!
Ez teljesen ráillik arra a fiúra..4-5 tárgyból(köztük rajzból) áll bukásra.
Az hogy matekból,töriből bukik,az borítékolható,de a rajz furcsának tűnt..
Ildi
Általában nem azt buktatják meg a tanárok aki nem TUD énekelni vagy rajzolni. ha egy kicsit is igyekszik, próbálkozik, átengedik, mert nem tehet róla ha nem tud.
Inkább azokat fenyegetik be ezzel, aki érdektelenségből, rendetlenségből, leszarom hozzáállással tönkreteszik az órákat, és nemcsak nem tudnak de nem is akarnak semmit csinálni.
Tudomásom szerint énekből, rajzból, testnevelésből nem lehetséges. A "rajzaimra" azt mondta a szaktanár: "olyan ügyetlen vagyok, hogy még vonalzóval sem tudok egyenes vonalat húzni!"
Majdnem igaza is volt.
Sziasztok!
Hatodikos lányom azt mondta,hogy meg fogják buktatni egy osztálytársát rajzból,és ezekből a tárgyakból nincs pótvizsga,tehát automatikus osztályismétlés.Ennek a fiúnak mindegy,hogy 3 v 4 tárgyból bukik,de ez igaz?
Nem tudok énekelni,rajzolni...és osztályismétlés?Ezt szerintem csak elriasztásként mondják a tanárok..
Minket szerencsére nem érint....
Igen, csak abból pótvizsga sincs.
Melyik tárgy és mi az ok, amiért bukásra készültök?
Mert azért készségtárgyakból nemigen szoktunk buktatni, csak ijesztgetünk vele.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Hogyan lehetne lebuktatni egy fiktív számlagyárost, ha nem tudom mi a cége neve?