Lehet attól lázas, mert jönnek a nagyőrlők? (tudásbázis)
Ezt popsiban merted vagy hol?
Amugy nekunk is mtak, nem lehet la, de szinte az osszes fogaknal (negyesevel jottek) volt hoemelkedes, laz, fosi. Etvagya remek, hangulata szinten...
Nekem anno úgy magyarázták, hogy nem konkrétan a fogzás okozza, hanem a fogzás legyengíti picit az immunrendszert, és könnyebben elkap valami vírust vagy bacit. Egyébként az én fiamnak is volt hőemelkedése az örlőknél és a szemfognál is.
Azért ha nem javulna, akkor hétfőn keressétek fel az orvost. Jobbulást.
Én úgy tudom, hogy láz nem lehet fogzástól.
Ott valami más lesz.
Szerintem lehet, nalunk a felsokkel es az alsokkal is az volt, meg kb az osszes fogával, iszonyu nehez volt.
Azert ha mondjuk egy héten at minden este lázas lenne elindulnek egy masik irány a, es minimum egy verkep+vizelet, mert kívülről nem láthatja senki, hogy mi zajlik bent a szervezeteben es azert produkál a test néha erdekes dolgokat. 😊
Jobbulást mindenesetre es konnyebb fogzast!
További ajánlott fórumok:
- Nem jönnek ki a foltok a ruhákból, mi lehet az oka?
- Hogyan lehet magasabb a hangom? (14 vagyok) Azt mondják jó hangom van, de valahogy a magas hangok nem jönnek ki. Lehet rajta segíteni?
- Estére előjönnek rajtam csalánkiütések. Nem tudom mitől lehet, esetleg gyógyszer mellékhatása?
- Aki megkapta a vakcinát, állítólag lehet vírushordozó, csak rajta nem jönnek ki a tünetek?
- A meleg víz hatására piros foltok jönnek ki a lábszárra, mi lehet a gond?
- 2,5 évesemnek jönnek a nagyőrlők, emiatt 3. este lázas, meddig tart az ilyen fogláz?