Lehajolsz egy Repont flakonért az utcán? (beszélgetős fórum)
Komoly? Szerintem hagyjátok ott a szemetes közelében, majd hajléktalanoknak jól jön.
Amúgy én csak a sarkon szoktam összeszedni, ahol lakunk, mikor a kukások olyan gyorsan ürítik a kukákat, hogy nincs ideje minden szemétnek belemenni. De a belvárosban tegye már meg a közt. hivatal, hogy rendet tart.
Időnként reggel 8:03-kor indul egy busz, amivel megyek a gyerekekhez. Csurig van 4-5 szemetes csikkel, feles üvegekkel. Jártam nagyobb városban (pl. Isztambul), ahol reggel minden utca ragyogott. Oké, délre már minden megtelt, de a szieszta időben rendet vágtak. a kb. 15 milliós városban. Itt a 200 ezresben délben ér a belvárosba a hivatal.:(((
Ó,én meg adok neki cigit,ha látom hogy a csikkel bajlódik.
A témához:felveszem és bedobom a legközelebbi kukába.
A kattanásom okán elviselhetetlen számomra a disszonancia.
Nálunk a Spár nem tart Sweps üdítőt, a flakont mégis visszaveszi. Az Aldi, ahol kapható, ott nem veszi vissza a gép.
Nem merném kijelenteni, hogy soha nem fogok felvenni egy flakont. Pedig most még a cigit is felénél elnyomom óvatosan, ahol sok a gyűjtögető.
Én kétszer akartam kipróbálni a visszaváltó automatát - kétszer nem sikerült!!!
Csak bosszankodtam!
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Bikinifelsőben-rövidnadrágban az utcán?
- Te segítesz, ha egy utcán fekvő embert látsz?
- Eltűnt az élet az utcánkból
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Üzletközpont Repont automata mellett hagyott üveg elhozható?