Legnagyobb találatod a lottón?Mennyit nyertél? (beszélgetés)
4-es, 5-ös lottón, 820.000ft.
Elsőre, jó megérzéssel 4es a skandinávon, 2honapja. Azt hiszem kb.1200at fizetett :)
3200 Ft jó régen azóta sem játszom
sajna.
Hát ez jó!
kihúzták a 73-t és 75-t.
Nekünk a 74 van:((
Jól körbelőttük,vagy inkább mellé?!
Egy kettesem volt 900valamennyit nyertem :)
Kettesnél több még sosem volt!
ketteseim mar voltak, de olyan igazan nagy nyeremenyem meg sohasem volt
Én eddig csak 2-szer kb. 1000Ft-ot nyertem 5-ös lottón... :(((
Jokeren nyertem.1 milliót!
Már megint csak egyesem lett.A DominÓrán nagyobb a szerencsém:))
5-ös lottón volt 4-es-ünk, az ötödik szám pedig mellétalált. Ez akkor volt, mikor 5 milliård volt a nyeremény még 2002-ben vagy 2003-ban. A 4-esre 600 ezer forintot kaptunk, mert túl sokan nyertek azon a héten (normålis esetben kb 2 millió lett volna.)
Håt így nyertünk majdnem 5 milliård forintot....
Megint csak egyesem lett:(
Szia!Bocs,hogy ide írok megint,de kérdeznék.Holnap,ha nem felejtem el megint,veszek rumot,de milyet,én nem vagyok benne jártas!Írd meg légyszi!
Elvből nem lottózok.
Ezért aztán azt a pénzt nyertem, amit a szelvényekre költöttem volna találat nélkül.
Nyugadtan odajöhetsz mindenkit szivesen látunk...mostanában amúgy is kicsit elmaradoztak a lányok...hát mindenkinek megvan a saját baja,gondja....de tényleg aranyosak....ugyhogy tényleg gyere csak ha lesz idöd...ők inkább estefelé szoktak..mert hát a család meg a jó idö..de itt leszünk.
Igen kaptam,köszi,csak nem tudom,hogy oda "bepofátlankodhatok-e" közétek?Azért írtam ide:)
Ha gondolod írok oda(ha lehet)
6 -oson 3 találat.Kemény 1200 Ft
Igen itthon vagyok,,,de irtam neked privátban levelet.......vagy már nem is tudom,hogy neked-e mert annyian érdeklödtek és jó pár leányzónak válaszoltam is..légyszi ird meg,hogy kaptál-e tölem levelet?
Otthon vagy és jól vagy,remélem!!
Szia...itt vagyok...most már!!!!!!
Szomszédasszonyomnak megint van egy kettese,ő sorsjegyen is szokott nyerni.Igaz én azt nem is veszek:)
Hát nem lettem milliomos ismét:(
Egy számot találtam el,arra padig ugyebár nem fizet senki semmit:(
Látom egyedül maradtam a fórumra.Azért ha valaki nyer estére írja meg:)
Nem kell feleznie velem:-)
Szia!Hány éves a fiad?Már felnőtt?
Szia!Hát jobbulást kívánok!Ha tudsz írj!Pihenj sokat!!
Szia....sajnos kórházban vagyok..... kissebb agyinfarktust kaptam.. de nem bénultam le hál isten most már jobban vagyok....a fiam behozta a laptopját erről irok most....majd este benézek még...szia......RITA.
További ajánlott fórumok: