Légharisnya (air stockings) (beszélgetés)
Szia. Így nyár végén leírtom a tapasztalatomat az Air Stockings (bronz!!!) légharisnyáról.
Amikor megvettem,egyből fújtam picit,h milyen a színe. Jónak tűnt. Aztán jött a nagy meleg,rövid ruhák,..stb. Elég problémás a lábszáramon a bőr.
Alaposan megtisztítottam a felületet,lefújtam,elkentem. Gyorsnak kell lenni,hisz nagyon hamar szárad.
Nem tudtam szép egyenletesen felvinni (hol sötétebb-hol világosabb lett a lábam) A színe így nagyobb részen egyáltalán nem tetszik,sőőőt.. borzasztó. Az 56,xy g-os kiszerelés 3/4 még mindig megvan 3 hónap után. A Coco-Coco színnel ilyen gondok nem voltak,azon kívűl h picikét sötét volt. A bronz-t egyáltalán,végképp nem ajánlom,főleg a színe miatt. Azt mondták,épp olyan lesz a színe,mint az átlagos barna harisnyáé. a-a. Na meg persze nem fedett el semmit. :-/
megjött :)
Jó színe van,tényleg mint a karisnyáé.
Nem próbáltam még ki teljesen,hisz ennyi pénzért minden csepp számít :D
Én megrendeltem az 56,7g-osat bronzba. (AirStocking)
A másik fajtát majd megnézem a Müllerben,egy próbát megér. :)
Persze megnézném :)
megirom privibe
Kaptam e-mailben egy ajánlást, ez is légharisnya, csak nem fújni kell, hanem kenni.
Ha érdekel esetleg, akkor el tudom küldeni, ha megadod az e-mailedet.
írtam Facebook-on nekik,hogy hol kapható?!
Visszaírtak,hogy Douglas Parfümériákban illetve Müller Drogériákban. :)
Szerintem egy próbát megér,ha tényleg "csak" 3000 körül van.
Értelek.
Hát ha maradnál az Air. S-nál akkor ott van natúr változat is.
Ennél én már megkérdeztem,hogy melyik színt ajánlják nekem. Nem vok hófehér,se vmi barna.
a bronzt ajánlották. Azt mondták olyan a színe,mint a normál világos barna harisnyának.
Hogy-hogy? :)
Te mire szeretnéd használni? Elrejteni valamit?
Ez rajtam tudod, hogy nézne ki?:D
Nagyon nem merném magamra fújni.
Igen,én is néztem a Facebook oldalukat valamelyik nap. Üzenőfalon kint is volt.
Ezt reklámozzák,és itt van színválaszték.Vízálló,elrejti a bőrhibákat,..stb.
Ilyen hogy Douglas felénk sincs :D
A webshop-ot én is próbáltam,de semmi :/
Köszi az infót! De szerintem Douglas-ba kapható, ott szoktak Art Deco-t árulni! Felénk meg sajnos nincs ilyen:/
Megnéztem a webshopot, de hiába írod be a kulcsszót, nincs találat:(
Ha szépen eldolgozod,úgy is marad.
Néhány napja keresgéltem neten másik fajta után,talán ami olcsóbb is. Találtam egyet. Artdeco márkájú,állítólag nagyobb drogériákban is kapható (pl Müller) még nem néztem utána,de mindenképp fogok,hisz ez ha jól emlékszem 3ezer forint körül van,és ugyan úgy 120g-os.
Beillesztem az oldalt,nézd meg.Még nem jöttem rá hogyan tudom ott megrendelni,de ha neked sikerülne,légyszi szólj! :)
Ez tök jó!
És tényleg nem csíkosodik, foltosodik? Izzadságnak is ellenáll?
Én még nyár elején rendeltem,minden nap nem használtam,csak olyankor amikor tényleg "muszály" volt. :)
Talán heti 2x-3x,és így pont kibírta nyár végéig. Azt azért megjegyzem,hogy kb 55g-os kiszerelésben rendeltem.Ma már az nem kapható,de a 120g-os szerintem elég sok.
Hamar megszárad. kb 1 perc kell neki,nem fogja meg a ruhát. Mivel vízálló (és tényleg az) így csak szappanos vizzel jön le.
Köszi, hogy írtál!
Meg tudnád mondani, hogy kb. hány alkalomra elegendő?
Mennyit kell várni, míg megszárad? Mivel mostad le?
Szia. Bár elég régi a kérdés,de azért gondoltam leírom a véleményem a termékről. :)
Pár éve rendeltem (air stockings-ot)
A lábamra használtam csak,mivel volt mit rejtegetnem. Nekem nagyon bevállt a termék,a megfelelő színt kell kiválasztani,ami nekem annó nem sikerült,de meg voltam elégedve vele úgy is. Kicsit tényleg húzos az ára,de szerintem megéri. :)