Lefeküdtem és borzasztó volt :( (beszélgetés)
Hozzá kell tennem hogy a nőnek is meg kell becsülnie magát (testét, lelkét, nőiességét)
és a férfinak is (testét, lelkét, férfiasságát)
Ha két ilyen ember találkozik az már "érettnek" tekinthető, meg tudják becsülni egymást, mivel magukat is megbecsülik. (önszeretet)
Ez nem valami szép dolog mert a barátod csak "használ" téged. Lehet hogy nincs tudatában, de "szex-gépnek" tart. Az ilyen embert csak a saját felgyülemlett szexuális feszültségének a levezetése érdekli. Persze a nő ilyenkor megalázva érzi magát, mert úgy érzi nem figyeltek rá és kihasználták.
Szerintem tisztázzátok a dolgot és ha a kapcsolat nem bírja el az igazságot akkor sokkal jobb ha szétmegy.
Nem kötelességed szerencsétlennek érezned magad.
Inkább fogadd el a szexualitást, örülj neki, tapasztalj többet.
Egy érzelmileg érett férfinak kötelessége figyelni a partnerére, ráhangolódni, és teljesíteni minden kívánságát a szexben.
Ugyanez fordítva...
A feszültséglevezetés az nem szex. Az csak egy önkielégítés. Egyedül is meg tudja csinálni.
A kérdés az hogy vagytok -e annyira érettek hogy örömöt tudjatok okozni egymásnak és élvezitek -e.
Szóval..."Megszoksz vagy megszöksz?"
Nem, nem lesz mindíg így, már ha nyiltan megbeszéltek mindent.
Néha én is érzetem ilyet, szinte kín volt egy-egy szeretkezés a férjemmel, a gyerekem apjával.
Volt, hogy az aktus közepén zokogva toltam le magamról.
Másnap meg a csúcsra juttatott, pedig az egész szeretkezést csak a bűntudat miatt kezdeményeztem.
Mindent, mindent meg kell beszélni. Azt, hogy Te mire vágysz (és teljesíteni fogja), azt, hogy Ő mire vágyik, és azt Te is teljesítsd neki.
Azt vallom: MINDENT MEG KELL BESZÉLNI!!!!!!!!!!!!!!
Nekünk ez bejött, miután bevallottuk a titkos vágyainkat egymásnak sokkal jobb lett minden.
tudnák = tudnék
bocsánat!
Lefeküdtem a barátommal és borzasztó volt! :(
Az utóbbi hónapokban amúgy se jó a viszonyunk és ne először volt ilyen, hogy hányingerem van.
Olyan stresszes és feszült vagyok és voltam. Sírni tudnák most is és fáj alul a hasam
Egyszerűen ki kell írnom magamból! :( Úgy érzem ilyenkor, hogy ez már mindig mindenkivel ilyen lesz és semmi jót nem ad ez a dolog. Annyit próbálta, hogy csóknál rá akartam vezetni, hogy finomabban és lassabban csinálja és az volt a válasz nem kell ezt egyformán csinálni! Hát nem is arról van szó, de csak az lenne a lényeg, hogy két ember egymásra hangolódjon. Annyira szerencsétlennek érzem magam úgy érzem ez már mindig így lesz! :( Ugye nem?
További ajánlott fórumok:
- Megtörtént aminek nem kellett volna megtörténnie, lefeküdtem a legjobb haverommal, volt benne alkohol, emlékezni fog, mi történt?
- Mennyi idő telt el az ismerkedéstől, mire lefeküdtél a barátoddal?
- Mit lehet szedni borzasztóan sok gyomorsavra Rennie-n kívül? És hányás ellen B6-on kívül?
- Egy borzasztóan rossz szokás, a körömrágás...
- 4 eves lanyom borzaszto rossz etvagyu segitsetek mit csinaljak hogy jobb legyen az etvagya es normalisan egyen
- Borzasztó volt az elmúlt 1,5 évem. Elveszett álmok, egy...