Lefeküdnétek olyan férfivel, aki a péniszét vádlottnak nevezi? (beszélgetés)
Hmm... ad magának még egy személyiséget.
Nekem önértékelési problémának tűnik.
Még midíg jobb, mint ha ELÍTÉLT-nek hívná! :-)))
Mond meg neki, hogy hívja inkàbb TERHELT -nek, az ugyanszt jelenti, de nem annyira gáz Ha viszont ez a cél akkor nevezze át SITTES-nek! Biztos ismerős neki az is! :-)))
Ha ilyen kis " vicces",, akkor már valószínűleg még az aktus előtt elejtett az ilyen egy két klasszik blődséget.
Szóval odáig el sem jutnánk.
A kérdésre is válaszolok! Miután a hahotát abba hagytam, kiváncsi lennék a vádlott eddig miért ült , és meddig. Majd érdekelne, mennyire állna fel, meddig állna a rendelkezésemre, bocs utasításomra fel….
Tehát nem tudom, hogy feküdnék, állnék, vagy kitartanék. 😁
Az, hogy valaki lefekszik-e valakivel, gondolom nem egy mondaton múlik, legalábbis nálam nem, nem beszélek más nevében.
Itt a kérdés az, hogy te mint pasi beszélsz a farkaddal, és baromira viccesnek tartod, vagy nőként szenvedted el ezt a lohasztó mondatot?
Az biztos nem egyedi, mert volt már ugyanez a téma itt, hacsak nem neked tetszik nagyon ez a mondat, és teszed fel a kérdést újból és újból.
:DDDDDDD
Ha a röhögést abba tudnám haszni, talán. :D
2020. augusztus 19.
Valaki nagyon kíváncsi volt rám :D
További ajánlott fórumok:
- Te hány férfivel feküdtél le életed során?
- Ha egy nős férfivel volt kapcsolatod és mégis a családját választotta, de teljesen beleestél mit teszel?Van még remény?
- Hogy reagálnátok arra ha a párotok azt kérné szex közben, meséljetek, mit csinálnátok egy idegen férfivel.(őt izgatja)
- Mit gondoltok, kezdenétek egy ilyen férfivel?
- Megbánnám, ha lefeküdnék vele?
- Legszívesebben lefeküdnék aludni, hogy ne gondolkodjak, de...