Hogy reagálnátok arra ha a párotok azt kérné szex közben, meséljetek, mit csinálnátok egy idegen férfivel.(őt izgatja) (tudásbázis)
Én azt mesélném el, mit csináltam egy idegen férfival szex közben és lesném a hatást vigyorogva :D
Nem szex közben mesélném el neki, hanem mikor beér a munkahelyére, sms-ben, mailben.:)
Aztán tartsa ott bárki is túlórázni!:D
Szerintem ha megteszed neki,abból csak profitálhatsz!:-)
Hát ha ez kellene neki, akkor mesélnék! Bár először biztos meglepődnék, de azért bitos kivágnám magam...
Hááát!
Én nagyon benne lennék,jól felhúznám az agyát,aztán színészkednék egy óriásit!
Azért megkérdezném tőle, hogy ez mire volt jó,és a legközelebbi kérése az lesz e, hogy valósítsuk is meg.
Mert ha igen akkor csúnyán ráfázna!
ha ez a mondat elhangzana.. felállnék és felöltöznék!! "Innentől kezdve elégítsd ki magadat ahogy jól esik!".... mondat kíséretében
Teljesen leblokkolnék, és mint ahogyan Te is, alaposan elgondolkodnék, hogy vajon mi vezethette idáig??
Biztos meglepődnék, de megtenném amit kér. Bár kétlem, hogy kérne ilyet ennél féltékenyebb típus. Esetleg arról mesélhetnék, hogy vele mit csinálnék :)
uhh lehidalnék és megkérném h akkor most másszon le rólam!
Na akkor ott vége is szakad a szexnek,az biztos!
Vagy ugy mondom el a történetet,hogy amikor mégcsak a kapcsolatunk elején jártunk mitcsináltam volna vele mikor még nem jártunk.... ;)
Akkor azt csinálom!!Szeretek mindenben a kedvére tenni és elötte nem vagyok szégyenlős ugyhogy mesélnék.... :-)
Micsoda érdekes kérdés! :D
Elgondolkodtam, de mégis szótlanul...
Nem tudom.
Nem kérne ilyet, mert tudja, hogy nem érdekel más, nem izgat. Hazudni meg nem fogok...
..Vagy csak gondolatban is hűséges:)(Ami szerintem nagyon jó.)
Most látom csak, milyen szemérmes vagyok...
..Az én párom a "mással" gondolatától is írtózik,tehát ez,mint olyan elő sem fordulna.(Szerencsére..)De én sem kérnék tőle ilyet(az a bizonyos zöld szemű..)
Hát..ilyet még nem próbáltunk:)))Bár nem hiszem hogy megkérne rá,de ha esetleg igen,akkor regélnék neki:))))
Miért ne?Izgi!Csak ne lenne hozzá nyúl..
Az Én párom az ilyenhez túl féltékeny!
Mesélnék neki, mert engem is izgat :D
hát ha izgatja,mesélnék neki ;-)
egészen biztosan mesélnék valami jót:) nekem se lenne rossz az már tuti:)
tuti, hogy mesélnék neki!!!
ha azt kéri biztosan beindul tőlemégjobban és az csak jóóó :))))
Mesélnék neki:)) Lehet rám is jó hatással lenne, hisz olyat is mesélhetnék, amire ő egyáltalán nem gondol, hogy az nekem jó. Még tanulhatna is belőle:))))))))))))))))
Mesélnék neki, ha őt ez izgatja..... akkor legyen meg a boldogsága... rajtam nem fog múlni... :-)
Soha nem kérne ilyet, sokkal féltékenyebb annál :)
További ajánlott fórumok: