Leeshet nagyon a vércukorszint a paleo diéta elkezdésének első heteiben? (tudásbázis kérdés)
De minden olyan kevés kalória, mindenből sokat kéne megennem, hogy elég legyen ... vagy nem tudom xD
Amúgy nem számoltam, csak nézegettem egy két dolgot, hogy mennyi. 10 dkg szotyi is csak 300 kalória körül van ... de ennyire már nem vagyok éhes :o ... bár lehet, mint kiderült a kenyértől.
Bár az elmúlt 4 napban nem fogytam egy dekát sem.
a hirtelen szénhidrátmegvonást megérzi ám a szervezet!
szerintem ez kevés kaja, legalábbis nekem ennyitől korogna a gyomrom
Mi a legjellemzőbb tünete ennek? Ha az első 3-4 napban nem volt különösebb gond, csak bágyadtság, akkor fennál annak a veszélye továbbra, hogy hypoglikémia alakuljon ki? Nem vagyok cukorbeteg, vagyis nem tudok róla, csak kicsit tartok tőle. Fáradtságon kívül, nincs más tünetem igazán. Az első két nap gyötrelmes volt, folyton éhes voltam, és égett a gyomrom, de ma meg már tegnap jól bírtam.
A mai menüm:
Paradicsom, paprika, magvas kenyérke (tökmaglisztből,lenmaglisztből), padlizsánkrém
1 alma
Ebédre töltöttképoszta (egyelőre a fejérrizsel még megengedőbb vagyok)
Mazsola csipegetés
Halkonzerves, paradicsomos, hagymás, tojásos melegszendvics paleo kenyéren.
Ennek elégnek kell lennie?
És emellett elég energiámnak kéne lennie ahhoz, hogy kocogjak (30-40 perc sétával fűszerezve), illetve néhány fegyences edzésre?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek meg kell várni, hogy a baba betöltse 4. hónapot a bébiételek elkezdése elött?
- Fogyókúra elkezdése
- Pánikbetegség! Antidepi elkezdése! Mellékhatások?
- Hozzátáplálás elkezdése 3 hónaposan
- Normális a vércukorszintem ezekkel az értékekkel? Vagy forduljak orvoshoz?
- Írj tuti fogyókúra elkezdéséhez tippeket!