Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » LEEP/LEETZ konizáció terhesen fórum

LEEP/LEETZ konizáció terhesen (beszélgetés)

okt. 2. 16:59

Köszi a jókívánságot, hogy kommenteltél és érdeklődsz. :)

Igen, viszonylag ritka eset az enyém.

A műtéti sebemet kezeli a doki minden héten, szépen gyógyul. Kaptam vérzéscsillapító gyógyszert, szedek magnéziumot, terhes vitamint. Ágynyugalom.

Ami a nagyobb kérdőjel viszont, hogy a műtét előtt megkövetelt mellkas röntgen idején már volt a baba. ( épp 4 hetes) A sugárzás hátulról jött, derekamat ólomköténnyel levédték. A műtéti altatás elvileg nem jár negatív hatással a terhességemre.

A műtéti seb-röntgen-altatás kombinációk miatt mielőbb genetikai tanácsadásra kell mennem.

Ultrahangon amúgy a nőgyógyász mindent rendben talált, szépen növekszik, fejlődik a baba.

2. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 26. 22:39
Szerintem ez elég ritka eset. Drukkolok hogy minden ok legyen. Én is Pcos vagyok. Az orvos mit mondott? Mi a teendő? Mire számíthatsz?
szept. 24. 22:05

Sziasztok!

Múlt héten megcsinálták nekem a LEEP konizációt, jól sikerült a műtét.

A műtét után pár napra azt tapasztaltam, hogy pozitív lett a terhességi tesztem.

A dokim nagyon letolt, hogy miért nem szóltam..PCOs vagyok, a ciklusom szinte teljesen kiszámíthatatlan- ezt ő is tudja.

Járt már így valaki?

Köszi, ha segítesz <3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook