Ki nem vállalta a konizációt (kúpkimetszés)? (beszélgetés)
előtte 1 évig "szórakoztam" mindenfélével, gyógyszerrel, irrgálással, immunerősítéssel.
A pénztárcám véknyodásán kívül eredménytelenül...
Engem is műteni akart az előző orvosom. Váltottam is. Elmentem egy másik dokihoz, aki végre foglalkozott is velem, ki is volt akadva, hogy csupán kaptam egy antibiotikumot, és emellé még HPV tipizálást sem csináltak, még is műteni akarnak.
Aztán vetetett velem tejsavoldatot, azzal irrigáltam 3 hónapig, plusz itatott velem ezüstkolloidot, és láss csodát magas rizikófaktorú HPV-vel P2-es és tökéletes rákszűrésem lett. (Nekem is ugyanilyen volt a rákszűrési eredményem, mint neked.)
Én vállatam, és jól tettem, P2-es eredménnyel a doki látott kóros hámelváltozást.
A szövettan CIN II eredménnyel jött vissza, tehát ha nem csináltaom meg, pár év múlva méhnyakrák.
Nemrég egy új nőgyógyásznál voltam, aki megkérdezte, miért váltok orvost, mikor hálás lehetek a réginek, mert P2 mellett ragaszkodott a műtéthez és így nagy bajt előzött meg.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok konizációval (conisatioval) kapcsolatban, valaki?
- Szülés konizáció után
- Helyi érzéstelenítéses Loop (LEEP) konizációval kapcsolatos tapasztalatok?
- Mennyi pénzt adjak magándokinak konizációs (kúp alakú kimetszés a méhszájből) műtét után?
- CIN 3, Konizáció
- Loop konizáció, tapasztalatok, gyógyulás