Leejtettem a kiskutyát (beszélgetés)
Szerintem akkor már nem lesz gond! Jó kiskutyázást 🥰
Nem ismerem a pomik gyenge pontjait.
Nekem westiem volt, neki kivörösödött a bőre a macskakajától, állítólag a cica kaja több fehérjét tartalmaz mint a kutyáké, mert hogy a kutyák nem tolerálják olyan jól, a terrierek meg e téren érzékenyebbek.
De persze ez függ a cicakaja milyenségétől. Alapból szerintem nem szabadna hogy gondot okozzon a jó minőségű cicakaja.
Köszi, jól van. Este 22: után aludtunk el, ő az ágyam alatt. Reggel 6:30-kor ébredtem, mellettem volt. HAjnalban járkált, amit én nem, de férj észlelt, és rátette az ágyamra, vidám, szaladgál, és már megint megette a cica nedves kajájából, amit hagyott, kb. 15 szem volt, remélem, ettől nem lesz baja.
Most ugat, mert J. megy az Aldiba.
Jaj 😕 én ilyenben parás vagyok, orvoshoz vinném.
De a józanabbik eszem azt súgja, hogy még amúgy is új nálatok és most erősen megszeppent.
Biztos ami tuti vidd dokihoz, nehogy aztán lelkiismeret furdalás legyen belőle! De remélem nem lesz baj! 🍀
Én biztos,hogy elvinném orvoshoz. Attól még hogy a feje nem koppant, lehet más baja is, amit csak az orvos tud akár egy rtg. alapján megállapítani.
Reméljük a legjobbakat és nem lesz baj!
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam kiskutyát szeretne Karácsonyra a Jézuskától...!
- Milyen fajta kiskutyát ajánlanátok családi házba, 2 kisgyerek mellé, ami középtermetű?
- Hogyan kell szobatisztaságra nevelni egy kiskutyát?
- Vadonatúj, szép lakásodba befogadnál egy ajándékba kapott kiskutyát?
- Ti hogyan nevelitek a kiskutyátokat? Osszuk meg egymással a tapasztalatokat!
- Miért nem ajánlott kisgyerek mellé kiskutyát venni?