Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ledöbbentem, hány ember adja a vérplazmáját kéthetente,... fórum

Ledöbbentem, hány ember adja a vérplazmáját kéthetente,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3 4 5 6
dec. 29. 11:34

Tegnap volt az ismerős plazmát adni, írta jó korán ment, de már rengetegen voltak.

Megint szédeleg, gyenge. 17 ezer Ft-ot kapott.

Rákérdeztem, szerinte jóságból voltak ott többen?

Visszakérdezett, hülye vagy? Nincs pénzük az embereknek.

dec. 23. 10:56

"Van egy sejtésem, ki lehetsz."

Valószínű másnak is. :)

"lyen komolyabb témákban nálunk, laikusoknál sokkal nagyobb tudással, tapasztalattal rendelkező orvosok, kutatók véleménye is gyakran eltér egymástól. Nem csoda, hogy itt is ütköznek a vélemények."

Tökéletesen igazad van, pl. a covidnál sem azért oltatta a gyermekét aki beoltatta, mert ártani akart, de aki nem oltatta annak meg szent meggyőződése volt, hogy árthat.

Volt aki ezért hagyta el a munkahelyét, ment maszekba. Egyik is orvos volt, másik is.

dec. 23. 09:21

Nem is kell népszerűnek lenned. Egyébként is ki a népszerű?

Az a népszerű, aki mindig olyan hozzászólást ír, úgy reagál mindenki hozzászólására, hogy véletlenül se konfrontálódjon? Ha ez a népszerűség, akkor köszönöm, én biztos nem kérek belőle.

Van egy sejtésem, ki lehetsz. De ez is csak egy sejtés. Nincs jelentősége.

Nem az a lényeg, hogy valaki a nickjéről írogat vagy anonim módon. A mondanivaló sokkal lényegesebb. Nekem legalábbis.

Végezetül még egy gondolat: ilyen komolyabb témákban nálunk, laikusoknál sokkal nagyobb tudással, tapasztalattal rendelkező orvosok, kutatók véleménye is gyakran eltér egymástól. Nem csoda, hogy itt is ütköznek a vélemények.

Újra, és most úgy érzem, hogy utolsó gondolatként írom, hogy olvastam a véleményeket pro és kontra. Egyik "tábor" véleménye sem győzött meg olyan szinten, hogy állást tudnék foglalni.

Aki plazmát ad, saját döntése. Az, hogy felelősségteljes vagy nem - ez már az elhangzottak tükrében kérdéses számomra.

152. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 142. - Never)
dec. 23. 09:06

Sorba, ahogy írtad, aszerint reagálok.

1. "Mi,akik értjük le is zárnánk, de sajnos a vallomást tevő nem fogja." - mégis úgy tűnik, nemcsak a vallomástevő nem akarja lezárni a témát. Éppúgy mennek a hozzászólások a többiek részéről is.

2. "Mindenkire rá néz, epés megjegyzések,szurkálgatás." - hogy érted, hogy mindenkire ránéz? Én is rá szoktam nézni mások adatlapjára. Nincs ebben semmi rossz. Már ha ezt érted "ránézés" alatt. Epés megjegyzést többet kapott, mint adott. Több szurkálgatást éreztem mások részéről felé, mint amennyit ő szurkálgatott.

3. "Elhangzott,leíródott minden releváns részünkről."- részéről ugyanúgy.

4. "Ezt a végtelenségig lehetne nyújtani-részéről."- miért csak a részéről? Nemcsak rajta múlt a sok hsz.

5. "És fogja is, hiszen anoním, nem tudjuk ki, biztonságban van."

No, erre most hosszabban reagálok. Biztonságban van? Azért, mert anonim? Te nem vagy biztonságban? Te éppúgy biztonságban vagy. Függetlenül attól, hogy van egy? nicked.

Az egy mellé azért tettem kérdőjelet, mert felmerült bennem, hogy nem ez az egyetlen nicked. Úgy gondolom, van neked is egy ismertebb neved, amin gyakrabban fórumozol. Igen. Azért merült ez fel bennem, mert ránéztem az adatlapodra. 2019-ben regisztráltál és van 2 törzspontod. Ez azért - valljuk be - elég beszédes.

Van olyan érzésem, hogy most előhúztad az alvó nickedet.

Nem vádaskodásnak vedd, nem az, hiszen alátámasztani semmivel nem tudom, ez csupán egy érzés.

151. fokhagyma (válaszként erre: 148. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 22. 21:44

No, akkor nem csodálom, ha nem mered elárulni a nevedet. Különben nem mindenki kell, hogy feltétlen népszerű legyen. A népszerűtlenséget is lehet vállalni.

Egyébként nem az egyik tag győzött meg, hanem az, amit a 11. hsz-ben írtam.

A 150. hsz-edet már nem olvasom el, és tényleg nem írok többet, mert nem tudok újat vagy mást mondani, csak azt, amit eddig.

Jó éjszakát!

dec. 22. 20:46

És még mindig azt mondom kihasználják a donorokat. Már nemcsak a gyógyításról szól a fáma. Persze, olyan jó lenne ebben hinni.

[link]

Magyarul: Az emberi plazma kozmetikai felhasználása viszonylag új keletű, de a szépségiparba való utazása az orvostudományban gyökerezik. Kezdetben a plazmát elsősorban orvosi kezelésekre használták, például transzfúziókban és véralvadási rendellenességek kezelésében. Azonban a regeneráló és gyógyító tulajdonságainak kutatása előrehaladtával a kozmetikai ipar elkezdte feltárni a bőr egészségére és fiatalítására gyakorolt ​​lehetséges előnyeit.

The use of human plasma in cosmetics is relatively recent, but its journey into the beauty industry is rooted in medical science. Initially, plasma was primarily used for medical treatments, such as in transfusions and therapies for clotting disorders. However, as research into its regenerative and healing properties advanced, the cosmetic industry began to explore its potential benefits for skin health and rejuvenation.

"Ezt az összegyűjtött plazmát szigorú tesztelésnek és feldolgozásnak vetik alá annak biztosítása érdekében, hogy biztonságos és hatékony kozmetikai termékekben való felhasználása. A végtermék egy gazdag, tápanyagban gazdag folyadék, amely különféle bőrápoló készítményekbe beépíthető a bőr szerkezetének, hidratáltságának és általános megjelenésének javítása érdekében."

"Az emberi plazma előnyei/felhasználása

Ebben a részben az emberi plazma hivatalosan elismert kozmetikai előnyeivel és felhasználási területeivel foglalkozunk:

Bőrkondicionálás

Az emberi plazma elsősorban bőrkondicionáló tulajdonságairól ismert. Ez azt jelenti, hogy segít megőrizni a bőr jó állapotát. Kozmetikai készítményekben használva a Human Plasma javíthatja a bőr megjelenését és érzetét azáltal, hogy javítja annak textúráját és puhaságát. Úgy működik, hogy alapvető tápanyagokat és hidratálást biztosít, ami segíthet megfiatalítani és revitalizálni a bőrt, egészségesebbé és ragyogóbbá téve azt.

Megjegyzés: A fent felsorolt ​​előnyök kizárólag az összetevő hivatalosan elismert és meghatározott funkcióin alapulnak, amelyeket a Kozmetikai Összetevők Nemzetközi Nómenklatúrája (INCI) dokumentál."

Már nem másolom mellé az angol szöveget, aki akarja olvassa el

a linket.

Tehát igenis bosszant, hogy sokan azt gondolják BETEG EMBEREKEN segítenek, miközben kőkemény biznisz a kozmetikai iparban.

Ezért írtam már lentebb, régebben elég volt a vérből kivont plazma, miért kell most annyi, amennyi?

149. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 147. - Piroska52)
dec. 22. 20:30

Akár lehet is, sosem lehet tudni, kinél mit vált ki.

Oldott állapotú fehérjét, glükózt, véralvadási faktorokat, ásványi ionokat, hormonokat tartalmaz többek között, lehet a véralvadással van összefüggésben, netán hormon. Csak úgy elgondolkodtam, azt írtam le ide okként.

A lényeg, jó irányba hat.

148. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 143. - Fokhagyma)
dec. 22. 20:24

" Valószínű innen a netről ismerünk többen is, és biztos, hogy senki sem fog neked esni akkor sem, ha tudjuk a nevedet."

Igen, nem vagyok népszerű.

147. Piroska52 (válaszként erre: 146. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 22. 20:23

Nálunk se, pedig mentünk hogy kiderüljön, Évekig jártunk a László- kórházba, kapott ilyen meg olyan, meg amolyan gyógyszert, mégse használt egy se.

Egyszer megkérdeztem az orvost, aki éjszaka volt ügyeletben, ő jött ki, adott injekciót.

Kérdeztem, mondja már meg mitől van, azt felelte, mitől kék az ég.

Ezt se tudjuk, azt se tudjuk.

10 éves kora óta szenved vele, most is a frász kerülget ha változik az idő, de mint már írtam, mostanában sokkal ritkább, és nem üti ki 2 napra.

Nem akarok én senkit meggyőzni, csak örülök hogy nem látom szenvedni.

Azt se állítom ,hogy van összefüggés.

146. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 144. - Piroska52)
dec. 22. 20:11

Ha valakit tényekkel meglehet győzni, engem hidd el lehet, csak tényleg igazi érvekkel.

Én örülök, hogy a Fiadnak nem fáj a feje azóta. Van az én családomban is, akire ráférne, hogy ne fájjon a feje. De nem jöttek rá még idáig mitől van ez az erős migrénes fejfájása.

145. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 143. - Fokhagyma)
dec. 22. 20:05

Ah, ne sajnáld, hogy csalódtam. Semmit nem jelent. :)

"Te magad írod, hogy mindenki olyan véleményt ír le, ami számára meggyőző. Azt írtam le én is, Te is mások is. Akkor miért a csalódás?"

A csalódásom oka, hogy ennyi meggyőzött, hogy egyik tag leírta, azt mondták neki semmi kárt nem okoz a több plazma adás, sőt orvosok járnak. Ahhham. Komolyan azt gondoltam, jobban körbejárod majd a témát.

A covid alatt írta az amerikai Vöröskereszt

"The American Red Cross urge people with AB blood to donate plasma. A person can do this every 28 days, or up to 13 times a year."

Tehát évente 13 x maximum. Persze több oldalt írnak róla és a nullás vér is kellett nekik, de a lényeg most az, mennyi időnként ajánlott.

Ollózva a: Medical News Today-ból, módosítva: Medically reviewed by Cynthia Taylor Chavoustie, MPAS, PA-C — Written by Claire Sissons — Updated on March 29, 2023 Magyarul: Orvosilag felülvizsgálta Cynthia Taylor Chavoustie, MPAS, PA-C – Írta: Claire Sissons – Frissítve: 2023. március 29.

144. Piroska52 (válaszként erre: 142. - Never)
dec. 22. 19:06

Mindegy is hogy ki, neki az a véleménye, azt hallotta, köti az ebet a karóhoz, ahogy a mondás tartja.

Legyen úgy, akit nem lehet meggyőzni, úgyis azt hiszi csak amit ő hall vagy lát.

143. fokhagyma (válaszként erre: 139. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 22. 19:03

Nem akartam már írni, mert ahogy már jeleztem, csak magamat ismételném, újabbat nem tudnék írni. Erre azért mégis reagálok. Sajnálom, hogy csalódtál bennem, és nem örülök neki, de nem értem, miért a csalódás.

Ezt írtad:

"nem azért mert nem osztod a véleményem, hiszen mindenki olyan véleményt ír le, ami számára meggyőző."

Te magad írod, hogy mindenki olyan véleményt ír le, ami számára meggyőző. Azt írtam le én is, Te is mások is. Akkor miért a csalódás?

Egyébként én is szeretném, ha vállalnád a neved. Vallomást csak anonim lehet írni, de ez már egy olyan nagy fórummá alakult, hogy nyugodtan leírhatod a nicknevedet. Szerintem most már hogy így belemerültünk a dolgokba, úgy lenne korrekt. Valószínű innen a netről ismerünk többen is, és biztos, hogy senki sem fog neked esni akkor sem, ha tudjuk a nevedet. Ilyen eddig se volt, csak ellenvélemények. Úgy látom, elég kulturáltan folyik a beszélgetés legalábbis azokzhoz a fórumokhoz viszonyítva, ahol már a második mondat után egymásnak esnek az emberek, és durva beszólások vannak. Tehát várom én is, hogy leírod a neved, de ha nem akarod, attól én még nem fogok csalódni benned.

142. Never (válaszként erre: 141. - Piroska52)
dec. 22. 18:57

Mi,akik értjük le is zárnánk, de sajnos a vallomást tevő nem fogja.

Mindenkire rá néz, epés megjegyzések,szurkálgatás.

Elhangzott,leíródott minden releváns részünkről.

Ezt a végtelenségig lehetne nyújtani-részéről.

És fogja is, hiszen anoním, nem tudjuk ki, biztonságban van.

141. Piroska52 (válaszként erre: 139. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 22. 18:49

Igen, írtam hogy nem örültem. És aggódok is mindíg.

Tegnap volt 84-egyszer.

Felnőtt ember, mindenkinél magánál az értelem.

De azt is írtam, bár nem tudom van összefüggés vagy nincs, hogy a migrénes rohamai, a minimálisra csökkentek, és ha van, már az se olyan durva mint régebben.

Nem tudom, nem találtam róla semmit a guglin.

De ez tény.

De tényleg lépjünk túl ezen.

Az aki megy, jó okkal megy

akármilyen megfontolásból teszi ezt.

Hogy a gyereknek cipő kell, vagy számlát kell fizetni, vagy csak segíteni akar.

Szóval, mindenkinél magánál az értelem.

Szép estét mindenkinek.

140. Fremon (válaszként erre: 139. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 22. 18:43

Szerintem most már időszerű lenne ha TE IS VÁLLALNÁD MAGAD, de erre gondolom újfent valami kifogással, támadással fogsz érvelni.

"Leírta a másik donor is, aki személyesen jár, tehát összesen ketten.

Igaz leírta nem a pénzért, de várja mikor érkezik a számlára a zseton. Életszerű, nem a pénzért.

Leírta Panna, testvére adott már, nem írta a rendszerességet, Piroska sem írta a rendszerességet, illetve talán Érdekes írta, hogy nem örült, hogy a fia adott."

Ha már így utána nézel mindannyiunknak,-és ezt ahogy olvasom, nagyon élvezed az anonimitást kihasználva, te miért nem vállalod fel magad? gondolom oka van. :)

Akkor, és csak akkor azt mondom, oké- egál, mert meg mered mutatni magad, no, de így? Hm.

Nyugi, ez csak egy késő délutáni gondolat. :D

139. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 136. - Fokhagyma)
dec. 22. 18:16

"Egyetértek Globusszal. Van egy téma, amit Fi felvetett. Az ő véleményével szemben elég sok más vélemény is elhangzott, illetve leíródott (bár ez fura szó) itt." "Olvasd el, amit Never írt a 118-ban. Ő saját tapasztalatot ír le. "

Fokhagyma, kicsit csalódtam benned, nem azért mert nem osztod a véleményem, hiszen mindenki olyan véleményt ír le, ami számára meggyőző. Csak azért, mert valaki leírja ő ad plazmát, van összesen 17 hozzászólása, akkor az releváns számodra, mert azt írja.

Ha az a donor írna ide, aki nekem mondta, ugyanezt írná le, csak éppen fogalma sincs a teste működéséről. Nem az itteniről írok, nem ismerem.

Leírta a másik donor is, aki személyesen jár, tehát összesen ketten.

Igaz leírta nem a pénzért, de várja mikor érkezik a számlára a zseton. Életszerű, nem a pénzért.

Leírta Panna, testvére adott már, nem írta a rendszerességet, Piroska sem írta a rendszerességet, illetve talán Érdekes írta, hogy nem örült, hogy a fia adott.

Tehát összesen 2 ember számolt be a saját tapasztalatáról.

Kételkedve fogadom magát az intézményeket, hogy ez milyen csuda jó, mennyire nem káros, amikor anyagi érdekük fűződik hozzá.

Bocsásson meg nekem mindenki, de jobban hiszek pl. a patika újságnak, mint nekik.

Ha azt írtam volna 5 rokonom lett beteg, 3 orvos tiltott el, mert leírom, akkor hiteles lennék én is?

Legyen szép esténk!, Nálam nagy pelyhekben hull a hó, már szép. :)

138. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 136. - Fokhagyma)
dec. 22. 16:04

Értem, amit írsz. Nem is kívánom, hogy erre már reagálj, ha úgy érzed, nincs értelme tovább írni.

Igen, olvastam Never véleményét. Mint ahogy végigkövettem a többiek hozzászólását is.

Számomra azok a hozzászólások a leghitelesebbek, akik maguk is adtak plazmát. Vagy mint Piroskáé, aki a fiától értesült a plazmaadásról. Most nem fogok visszaolvasni, hogy van-e még valaki, aki plazmát ad.

Én már írtam, hogy vért adtam többször is, plazmát nem. Akik szintén nem adtak plazmát, vajon honnan merítik a meggyőződésüket a plazmaadás saját szervezetükre való jótékony hatásáról?

Én is kérdezhetném, hogy saját tapasztalat híján honnan tájékozódtak? Mert ha már a fórumindítót azzal vádolják, hogy innen-onnan ollózott cikkekre alapozza a véleményét - fordítva nem igaz?

Hogy jól értsd: saját tapasztalat híján nem "támadom" a fórumnyitót. Azok előtt pedig - akik maguk is adtak plazmát - le a kalappal. Nem a megélhetési plazmaadókra gondolok.

137. globus (válaszként erre: 135. - Smaragdzöld 🐉)
dec. 22. 15:55
Semmi baj, nincs harag, puszi 🙂
136. fokhagyma (válaszként erre: 130. - Smaragdzöld 🐉)
dec. 22. 15:52

Szerintem se arról van szó, hogy van-e létjogosultság vagy nincs, és nem kell összehasonlítani más témákkal. Egyetértek Globusszal. Van egy téma, amit Fi felvetett. Az ő véleményével szemben elég sok más vélemény is elhangzott, illetve leíródott (bár ez fura szó) itt. Egyáltalán nem baj, ha nem egyforma mindenkinek a véleménye. Nem is kell ezen hajbakapni. FI stílusával sincs semmi bajom, nem bántó, csak én úgy látom, hogy egyoldalúan csak azt fogadja el, amit néhány embertől hallott. Én elfogadom, hogy vannak olyanok is, akik a pénzért mennek, de nem tartom általánosnak. FI pedig mintha oda se figyelne azokra a tényekra, amit mások írnak. Olvasd el, amit Never írt a 118-ban. Ő saját tapasztalatot ír le. Tehát van olyan is, amiről FI írt, de ő csak arra fókuszál, mintha másfajta donor nem is létezne. Ezt élezi ki, és úgy tűnik, a másik véleményt vagy tapasztalatot figyelme kívül hagyja.

No, én már itt sok mindent leírtam, be is fejezem, nincs értelme tovább ide írni, mert csak magamat tudnám ismételni. Vitába, vagdalkozásba, sértődésbe meg semmiképpen se szeretnék belemenni.

135. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 133. - Globus)
dec. 22. 15:50

Nem akartalak kioktatni. Messze van tőlem.

Az értő olvasásra sem céloztam. Olyat látsz bele, amit egyáltalán nem írtam, nem is gondoltam.

Ezzel le is zárom. Nem fogok magyarázkodni olyanért, amit el sem követtem.

134. globus (válaszként erre: 133. - Globus)
dec. 22. 15:48
Korán elment, lényegtelen. Aki meg akarja fejteni, elolvassa, itt van.
133. globus (válaszként erre: 132. - Smaragdzöld 🐉)
dec. 22. 15:46

Te is kiragadtál egy szót a kioktatásra.

Úgyis megint jönni fog a "ha ertőn olvastal volna", egyébként ezt itt többen megkapták

132. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 131. - Globus)
dec. 22. 15:42

Nem azt mondtam, hogy bárki ne mondhatná el a véleményét. Te is elmondhatod, mint ahogy el is mondtad.

Magam részéről azzal nem értek egyet, hogy azt írtad, hogy 100 fölötti hsz-en át rugózik a témán. Ha már "rugózásról" beszélsz - a többi hozzászóló nem ugyanezt teszi? Dehogynem! Több hozzászóláson keresztül. Nekem a "rugózás" szó lekezelő. Ebben a formában is, ahogy te írtad.

A politikai célzattal továbbra sem értek egyet.

131. globus (válaszként erre: 130. - Smaragdzöld 🐉)
dec. 22. 15:34

Nem a létjogosultsaga kérdéses, hanem a győzködése. Mit szeretne elérni, erre nem jött válasz.

Dehogynem, a "nincsen cipője a gyereknek", azért kell plazmázni, minek számít.

Felőlünk hozhat száz linket a plazmaadás hátrányairól, de MINEK. Pontosabban kinek, mert aki penzért csinálja, úgysem olvassa ezt. Hatékonyabb a szórólapozás, vagy a bejárati ajtónál eltérítés.

Tudom, nem értőn olvasok, mert csak beszélgetünk róla. De akkor hadd mondja el mindenki a véleményét. Elmondtam, off.

130. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 122. - Globus)
dec. 22. 15:22

Bocs. Nem anonim fórumozó védelmében, hiszen nincs mitől megmenteni őt.

De ahogy ő is írta: bizony van legalább annyi létjogosultsága ennek a témának, mint a többszáznyi hozzászólást megért kamufórumoknak. Volt rájuk példa épp elég. Hatásvadász, idióta témákhoz szóltak hozzá többen, többször. Aztán végre valakiben, aztán már többekben is felcsillant, hogy jé, hát ez tényleg kamu. Meg a felnőttként gyerekes kérdések halmazát feltevő fórumindítók és társaik...

Szóval, igenis van létjogosultsága. És most én is azt mondom, mint az orrukat felhúzók szokták mondani, ha nem nekik tetsző hozzászólásokat kapnak: nem muszáj ide sem írni, tovább lehet görgetni.

Hozzáteszem, hogy itt nem egy orrát felhúzó, duzzogó anonim fórumozót látok. Sem egy vagdalkozó, magából kikelő fórumozót. Higgadt marad végig, pedig kapja rendesen a rosszalló véleményeket. Szerencsére ezek is kulturált hangnemben íródtak.

Végül: magam részéről egyáltalán nem érzek semmiféle politikai célzatot a fórumnyitó részéről.

dec. 22. 14:39
Muszáj leírnom, én ezt nem az itteniekről írtam, nem ismerem őket, hanem, akit ismerek.
128. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 127. - Fokhagyma)
dec. 22. 14:34

Mond meg Kedves Fokhagyma, milyen véleményem legyen, amikor én a pénzért való donort látom, akit már bocsánat, nem minősítek a tudása alapján.

És van véleménye neki is. Amit elmondanak neki, és a szükségleteinek a kielégítése.

És ne érts félre, ha valaki ad évi egy-négy alkalommal semmi gondom vele, tiszteletem aki másokon segít, teszi úgy mint pl. a véradók, a csontvelőadók stb.

De én már leírtam többször, hogy azt látom a pénzért tolonganak annyian.

Vajh, miért nincs tolongás a csontvelődonorként?

Majd kiderül évek múlva milyen következményei lesznek ennek.

És még egy mondatban nem írtam, hogy ne adjon valaki, nem az én egészségemről van szó, csak beszélgetek.

Nem küldtem senkit a csába, hogy miért ír ide. Nem kötelező.

Neked is, másnak is, nekem is van véleményem erről, tegyen mindenki belátása szerint.

Akinek nem tetszik ne írjon többet, akkor leáll a fórum és kész.

Ha egy orvosi oldalról ollózok, akkor nekem jelent annyit, mint itt egy nem szakértő, csak mint donor elmondja a véleményét, azt, amit aláírattak vele.

127. fokhagyma (válaszként erre: 118. - Never)
dec. 22. 14:21

Nagyon korrekt volt a hozzászólásod, és teljesen hihető, mert nem innen-onnan hallott, és nem kiollózott véleményeket írtál, hanem saját tapasztalatodat.

Fi valóban nagyon szemellenzősen látja a dolgokat, és csak egy kis dologra fókuszál. Tényleg beleköt mindenkibe, aki nem ért vele egyet, és figyelmen kívül hagyja több ember tapasztalaton alapuló véleményét.

126. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 124. - Globus)
dec. 22. 14:18

Ha megnevettettelek így az ünnepek előtt, már nem volt hiába a vallomás. Persze, ha ez neked tréfás van egy véleményen rólad.

Ha értően olvasnál, már az elején leírtam, az egyiknek az orvosa azt mondta az első után, nem merjen többször adni, de ennek ellenére elment talán most is. Nem tudom.

Írtam azt is, majd talán januárban többet tudok erről is.

Ez nem álnév, anonim.

Amikor kiírtam a vallomást nem gondoltam, nem marad annak.

Igen régebben ismerlek és látom, máshoz is hozzászólsz, pl. vacsoráztál-e már, ittál-e kávét?

Izgi téma az is.

Képzeld, ha arról is lehetne vallomást kiírni, hiszen tegnap láttam a hírekben, CSAK Csepelen napi 1000 ember áll sorba élelmiszerért, olyan is aki dolgozik, és már nincs semmi büszkeség benne, hogy veszi a kamera, vagy sem.

És rendezvény lesz ma a Blahán is, Emberek az emberekért, lehet vinni ruhát, tartós élelmiszert.

Nem tehetek róla, érzékeny vagyok ezekre a dolgokra is.

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook