Sziasztok! Én már kipróbáltam a LED lámpás fogfehérítést és nekem bevált. Első alakalommal 10 árnyalatot fehéredtek a fogaim. Teljesen fájdalommentes volt és utána se volt érzékeny se a fogam se az ínyem. Ajánlottak fehérítés utána egy otthon alkalmazható fehérítő habot is, amit napi rendszerességgel használok is és ezáltal megmaradt a fogaim fehérsége :)
Sziasztok! A Led lámpás fogfehérítés jónak számít? Van ennél kíméletesebb módszer? Azt én is hallottam róla,a hogy a fogak nagyon érzékennyé válnak, de nem aokoz ez tartós károsodást a fogakon?
Én is voltam ilyenen, több árnyalattal kifehéredtek a fogaim, de utána egy picit visszasárgultak, de még így is sokkal szebb, mint volt. Eredeti áron szerintem nagyon drága, de a kuponosok olyan 15-25 ezerért kínálják, annyit nagyon megér! Én a mammutban voltam. És utána tényleg nagyon érzékenyek lesznek a fogaid, viszont pár nap alatt elmúlik.
Szia! A lányomnak múlt szerdán végeztek ilyen lámpás fogfehérítést. Akciós kupont vett ő is. Utána kicsit érzékenyek voltak a fogai, meg egy hétig nem ehet savas, meg fogakat elszínező ételeket. Szépek lettek a fogai, de, hogy az eredmény mennyire lesz tartós majd kiderül...