Lecsós tészta (beszélgetős fórum)
Köszönöm a segitságet.Vettem "toll" tésztát meg 2 üveg lecsó alapot,van virsli meg tejföl.
Gyorsan összeütöm.Jaa,meg vettem pikáns átelfűszert:O) Csak lesz belőle vmi ehető.☻
Tészta a tarhonya is:)
(azzal is lehet rétegezni, jó kis füstültkolbásszal, sajttal a tetején)
Szivesen!:D
Én úgy gondoltam,h kifőzöm a tésztát (kis kagylót) ..virslit feldarabolom & megsütöm egy kis hagymán. 2natúr lecsót felmelegitek (tejföllel összekeverve),utána pedig az egészet összekeverem.
Delehet,h a te verziódat csinálom:D
Szia!
Ha szeretitek a lecsót és a tésztát is akkor tuti finom lesz.
Én sokat főzőcskézek gyakran úgy hogy mindent egybe rakok ami van itthon és azt egy tepsiben megsütöm.isteniek szoktak lenni,a férjem csak ámul.Nevük persze nincs! :-)))
Én megcsinálnám a lecsót tojás nélkül és a kifőtt tésztával rétegezve össze sütném egy kis tejföl sajt a tetejére.Tuti kaja lesz.Holnap asszem ezt főzök.Köszi a tippet.
Csinált már valaki ilyet?
Én már elgondoltam, h h kellene,de nem vok benne biztos,h finom lesz.Nem vagyok vmi nagy szakács (sajnos).
Ha valaki tudna segiteni,megköszönném.:)
További ajánlott fórumok:
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- NoCarb tésztáról vélemény?
- Mit szoktatok enni pörkölthöz tészta és kenyér helyett?
- Házi pizza: megkel a tészta, a sütőből kivéve mégis lapos, teljesen száraz. Miért?
- Szerintetek a pizza és a melegszendvics helyettesítheti a meleg ételt (pl főzelék, tésztafélék, pörkölt stb...) a mindennapokban?
- Tejföllel, liszttel besűrített mártások a konyhapolcról, hűtőből nyershús nélkül kifőtt tésztához. Tudtok receptet?