Lecserélem a mérlegem...Kinek, milyen típusú mérleg vált be? Tapasztalat? (tudásbázis)
Én is figyelgetem azt, meg az akciókat is. De a tapasztalatokra is kíváncsi vagyok! :)
Most is lesz akcióban a L.-ben, de nem merem bevállalni:)
Ha hasonló beruházást tervezek, akkor általában egy ideig figyelem, az ÁrGép-en kinézem a típust, és annak az árait nézem egy darabig, hátha még akciós is valahol.
Így vettem a mérgleget is (Baer).
Én is lecseréltem az enyémet.
Már minden digimérleg mutat százalékokat, de ezt elég pontatlanul (mert csak a talpon mér). A súlyt viszont pontosan méri, így bevált az éppen legolcsóbban kapható.
Ami pontosabb, ott kézzel is kell fogni a mérőt, sok adatot tárol is, az 30 ezer Ft körül van.
Nekem Dyras van,digitális.Semmi baja nem volt még,csak elemcserére szorult:)
Meg vagyok vele elégedve.
Ami most van, az Dimarson, digitális. Mérne, ha jó lenne, de hiába cserélek benne mini akkumulátort, megnéztük a ketyeréjét, megtisztogattuk, semmi! Mér testsúlyt, víz %-ot, zsír%-ot. De már régi és most a legvadabb adatokat mutatja. Ahányszor ráállok, annyi félét mutat, durva (2-3 kg-os) eltérésekkel. Van úgy, hogy be sem tudom kapcsolni, kiírja: Error
Szóval szeretnék egy másikat, de azonkívül, hogy igen nagy szórás van az árak között, nemigen ismerem a mérlegeket.
További ajánlott fórumok:
- Mi van ha a kedvesed kopasz vagy kopaszodó, lecseréled?
- Miért mutat 3 kg-val többet a digitális mérlegem mint a hagyományos? Most melyik mutat valós adatot?
- A digitális mérlegem indőként bekapcsol magától meg értékeket mutat.Mindenki mondja, hogy fogytam, de a mérleg nem mutatja.A mérleg hibás?
- Nincs mérlegem. Mennyi 7 dkg búzadara? (kanál?, gyógyszeres ml-adagoló?)
- Eljegyzési gyűrű lecserélése - van erre valami babona?
- Nincs digitális mérlegem. Lemérné nekem valaki, hogy hány g egy púpozott evőkanál zabpehely?