Eljegyzési gyűrű lecserélése - van erre valami babona? (beszélgetés)
Nem hiszem, hogy van erre babona. De ha lenne is... A babonák kb. ilyen szintűek, hogy ne bámuld meg a borjút mikor terhes vagy, mert boci szeme lesz a gyereknek. Most komolyan! :D
Nekem négy gyűrűm van és váltogatom, hogy mikor melyiket hordom.
Mi 30 éve vagyunk házasok, jól megvagyunk. A férjem 14 év után elveszítette a jegygyűrűjét, akkoriban költöztünk és szerintem a költözés lázában, pakolásban veszhetett el. A 30. évfordulónkon vettem rá, vegyünk neki egy újat.
Azóta újra hord jegygyűrűt.
De én semmiféle babonában ezzel kapcsolatban nem hiszek.
Manapság divat az arany és a fehérarany ötvözése keverése.
Nekem spéci nem jön be.
Kinek kinek gusztusa szerint
Nagyon szépen köszönöm,hogy válaszoltatok rá!!:)
Megnyugodtam :D Szerintem is csak akkor van jelentösége,hogyha hiszel benne.Csak sajna nagyon sok "rosszakarom" "irigyeim" kitalálnak mindent,nehogy unatkozzak :D Még én sem hallottam erröl a babonárol.És esetleg azt tudjátok,hogy van-e olyan babona,hogy az ezüstöt és az aranyat nem szabad együtt hordani?? Szerintem ezt is csak ugy kitalálták!!puszi
Ebben teljesen igazad van :)
Akkor nem hiszek benne :D
Majd kitalálok egyet ;)
Ha hiszel a babonában, csak akkor hat. Autohipnózis.
Sziasztok!
Remélem tud nekem segiteni valaki!!!Decemberben volt az esküvönk és akkor az eljegyzési gyürünk volt az esküvön is,megbeszéltük,hogyha lesz pénzünk akkor veszünk egy szebb gyürüt és lecseréljük.Most nagyon megtetszett egy gyürü és szeretném lecserélni.esetleg van erre valami babona??Légyszi segitsetek!!Köszönöm!!!!
További ajánlott fórumok:
- Nemesacél gyűrű eljegyzésre?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Nálatok mennyi idő telt el az eljegyzéstől az esküvőig?
- Eljegyzéskor a lány eljegyzési gyűrűt kap és a fiú??
- Csak "megkérni valaki kezét" akár kettesben, akár családi körben (gyűrű nélkül) az a/egy valóban komolyan gondolt eljegyzés előszele?
- Kinek van gyémánt eljegyzési gyűrűje?