"Le tudlak fogyasztani" - Paul McKenna új módszere (beszélgetés)
Sziasztok. Tegnap elolvastam a könyvet. Nem mondanám, hogy feltalálta a spanyol viaszt ettől függetlenül nem hülyeség amit mond, de ha azt vesszük, hogy az alap az, hogy ne egyél fölöslegesen (csak mikor éhes vagy), olyat egyél amit szeretnél, rágd meg rendesen (élvezd ki) és figyelj oda, hogy mikor laktál jól, ezt majdnem minden életmódváltást javasló oldal/tréner/dietetikus elmondja. Szerintem ez arról szól, hogy figyelj magadra, csak jól írta meg. Ettől függetlenül nem árt észben tartani ezeket az aranyszabályokat, ezzel egyet kell, hogy értsek :)
Azért ha valakinek van gyakorlati tapasztalata is ezzel a hanganyaggal + könyvvel kapcsolatban én is szívesen olvasnám :)
Sziasztok!
Tegnap olvastam először erről a módszerről.
Az eddigi félig meddig sikeres diétáimhoz képest ez merőben más, az az igazság, hogy szimpatikusabb.
Akik alkalmazzátok: milyen tapasztalaitok vannak?
hahó van még itt valaki ?:)
Nekem megvan a könyv évek óta s akkor még a cd is megvolt és annó sikerült is eredményt elérni. Sajnos nem találom mert túl vagyunk egy költözésen :(
Megvan valakinek gépen? Nem találom sehol a neten.
Senki nem jár már erre?
Letöltöttem egy könyvet, de a vírusirtóm törölte.
"Help!"
Egy linket vagy egy könyvet valaki....
Sziasztok! Ha jár még erre valaki....
Keresem a könyvet a neten, de nem találom. Ha valaki tudna segíteni egy linkkel, vagy email-ben elküldeni, örülnék neki.
A hanganyagot a Youtube-ról le tudtam tölteni, de szeretném elolvasni a könyvet is.
A CD-t mindenesetre hallgasd meg mindennap!!
Nagyon jó!
Sziasztok!
Még valami eszembe jutott, ha valaki nem tud lassan enni, én túl szoktam melegíteni a kaját, és amíg fújom, addig is telik az idő:-)
Üdv.:Timi
Sziasztok!
Én kb. másfél hónapja csinálom, cd-t majdnem mindennap hallgatom, könyvet olvasom, ha támogatásra van szükségem.Fogyni nem fogytam (pedig tényleg kevesebbet eszem, bár előtte se zabáltam) egy grammot se, de érzem, hogy mozogni sokkal több energiám van, néha lelőni se lehet.Már lefogytam diétával 25 kilót, de legalább még 20 kiló kellene, nem értem, miért nem indul be, kicsit vékonyabbnak érzem magam, de azért a gatyák nem esnek le rólam, igaz, abbahagytam a diétát, elkezdtem egy kevés szénhidrátot enni, előtte pedig azt egyáltalán nem ettem. Mit csinálhatok rosszul?
Én az ncore-ról töltöttem le.
köszi:Timi
Sziasztok!
Régen én is jártam erre, és csináltam a módszert.
De most nem találom se a könyvem, se a cd-t. Átküldene valaki nekem priviben 1 linket, ahonnan letölthetném őket?
Előre is köszi: Adri
Szia!
Kívánom, hogy neked is sikerüljön, a könyv és a CD teljesen más, de te tudod mi a jó neked:)
Igazándiból ha a 4 "szabályt" betartod akkor nincs gond, ezt tárgyalja ki részletesebben a könyv.
Én most egy kicsit megálltam, majd elkezdek még lassabban enni és tuti újra beindul, de én most június 29 óta 32 kg mínuszban vagyok, tehát nem csoda hogy megálltam egy kicsit. Te mekkora súlytól szeretnél elbúcsúzni? Én még legalább 50 kg- tól, de ez is összejön:)
Szép napot nektek:)
Semmi gond:)
Én azért is választottam újra ezt a módszert, mert ebben nincs semmi görcsösség mivel nincs benne megkötés. Én a ho'oponoponóval űzöm el a görcsösséget mindenből, javaslom próbáld ki:)
Amúgy ha hibázol mi történt, semmi, kezdj el újra lassan enni, jól megrágva a falatokat, hidd el működik, az elmúlt két hétben én sem figyeltem mindig erre, és mégis fogytam:)
Ne haragudj, hogy eltűntem.
Én is Lacinál végeztem a tanfolyamot. Teljesen véletlenül épp van nálam egy ho'oponoponós könyv :) még nem olvastam bele.
Amúgy most gondjaim vannak az alapelvek betartásával. Sajnos hajlamos vagyok arra, hogy rágörcsöljek az elvégezendő feladataimra és ilyenkor sokkal többet eszem, mint kéne. :( Pedig hallgatom a CD-t is, tudnál adni tanácsot?
"Kicsi" a világ:) Te kinél végeztél tanfolyamot, én Lacinál, imádni való pali, a 4 napot sírva röhögtük végig:)
Nekem ezzel is sikerült már fogynom, de amikor meg kevesebb időm lett,mindig más miatt progiztam, ezáltal ez "feledésbe" merült:) de helyette találtam egy csodás férjet, két tündéri kislányom, van az első agykontrollos bébi a második ho'oponoponós:)
Szép estét:)
így kell ezt csinálni, értem mire gondolsz:)
Pontosan azért működik, mert nincs benne megkötés, na meg jó a cd is hozzá, most én is elő vettem, bár én ezt a módszert amúgy is alkalmazom, mint agykontrollos:)Az a jó ha érzed, hogy eléred, és itt meg erősítjük egymást, hogy valóban sikerül:)))
Szép estét
Örülök, hogy tetszett, szerintem csúcs a módszer és hibázhat is az ember és akkor mi van, nincs benne megkötés ezért könnyű betartani:)
Remélem majd beszámolsz az eredményekről, mert most ketten visszük ezt a fórumot:)
szia!
A hanganyag és a könyv teljesen más, a cd a relaxálásról és a vizualizációról szól, a könyv a módszer alapjait mutatja be.
Én például most csak a könyv alapján csinálom, a cd-t nem is hallgatom, most 4 hónap alatt ment le összesen 30 kg. Ezt a módszert most október 1 - e óta csinálom újra és eddig 6 kg ment le.
Szóval elég jó, szerintem, és mindent eszek, de mivel lassan ezért keveset, ma is erdélyi szalonnát csemegéztem vacsira kenyérrel:)
További ajánlott fórumok:
- Kinek hogy alakult az idei áram fogyasztása?
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- A cickafarkfű (a teát annak is előnyös fogyasztani, aki teherbe szeretne esni)
- Csak a hasam, derekam akarom fogyasztani
- Melyik a legjobb ásványvíz a mindennapi fogyasztáshoz?
- Volt olyan aki követte Paul McKenna:Le tudlak fogyasztani"c.könyv módszerét?