Lázmérés hasmenéses piros popsijú babán (beszélgetés)
sokkal jobban. este későn volt utoljára vizes székelt. reggel már kicsit kötöttebb barnás széklettel kelt és megismételte.
Óvatosan próbálunk neki kaját adni. remélem nem jól fogadja a pocija. popsi még csúnya de kenjük
hát ez nem a fogzás miatt van,nem adtál neki valami új kaját?Vannak olyan baktériumok,amelyek okoznak 24órás hasmenést.
az én kislányomnak is volt ilyen hasmenése,első nap 10-14 szer utánna napról napra csökkent,mellette evett(diéta),ivott,a kedve sem volt rossz.aztán elmúlt.
Van itthon egy olyan készítmény hogy Normaflore,üsd be a keresőbe!keress ilyen készítményt odakint,biztos van:)
szellőztesd a popsiát,az is segít,gyakrabban cserélj pelust,krémezd...
milyen gyakori a hasmenés?anyatejes vagy tápszeres babuci?kicsi diéta nem árt.krumpli,alma...gondolom ezeket már kapja...
azért mert nem látszódik hogy jönne a foga,az még csinálhatja a hasmenést...nálunk is így van...
a legfontosabb a folyadék,ahogy a többiek is írták!!!ha iszik nem szárad ki és akkor nem kell aggódni emiatt!
okos gyerek szerencsére. már tegnap este rengeteget ivott. kaptunk valami zinkes port azt vízbe kell tenni hasmenés ellen, hátha segít...
és nem lzasodik be vagy hány vagy egyébb :S
nem mehetünk. telefonáltam kora reggel. azt mondta ha hány vagy lázas lesz akkor hívjam újra... :S
itt nem lehetcsak úgy rohanglni sajna
Persze, hogy nem engedi törölni, mert csipi...
Ilyenkor kamillás lemosót kell hogy használj, és kicsit jobban be kell kenned..
A végbél környéke, vagy az egész popsija? mert ha az egész popsija, akkor az más az pelenka kiütés..
ha tudod mutasd meg dokinak, mert könnyen kiszáradhat ilyen pici gyerek ha nem múlik el a hasmenés.
én lányom 8 hósan ugyanilyen tüneteket produkált és rota vírusa volt inkább vidd el dokihoz mint így neki kezdeni a hétvégének.
köszi. én is gondoltam rá, de valahogy nem egyemberes munka..
kérdés h ha valami fertőzés is votl benne utna kidobhatom a lázmérőt? vagy lehet ezeket rendesen fertőtleníteni?
Sziasztok!
9 hós babmnak tegnap óta erős hasmenése van, védőnő kérdezte van e láza, de a popsijban nem tudom megnézni, mert körös körül piros, kiütéses és nagyon fáj neki, még törölnöm sem engedi.
Tapintásra picit volt csak meleg.
Valami öltet?
További ajánlott fórumok:
- A kislányom nagyon sűrűn beleesik a hasmenéses hányásos járványba. Mit adjak neki amivel erősíteni lehetne a szervezetét?
- 19 hónapos kisfiamnak hasmenése van már harmadik napja, voltunk ovosnál, diétázunk, hidrasecet kap, mit tehetünk még?
- A kutyámnak hasmenése van és nem tud lábra állni, mi lehet ez?
- A fiamnak híg hasmenése van, mit adhatok neki ellene?
- Öt hónapos kisfiamnak hasmenése van. Tudnátok tanácsot adni?
- Nemrég volt hasmenésem, bevehetem most a fogamzásgátlót?