Lázas és levert a kutyám lehet, hogy nagy a baj? (tudásbázis)
Ma már még jobban van, ugrál magától iszik meg minden. Meg a mai "csak a sonkát ehetem meg" akcióban felfedeztem némi rafkót a kisasszony részéről :D
Elégedett vagyok az állatorvosommal, rengetegen hordják ide messzebbről is az állataikat. Szerintem BAZ megyében ez az egyik legjobb rendelő minden szempontból. Nem tudom miért nem vette fel a másik, akit hívtam, de hát ők is emberek...:)
Szerencsére, mint ahogy a doki telefonon is mondta nem nagy a baj.
Kapott szurit: antibiotikumot meg még vmit. Azt mondta a doki, hogy valószínűleg megfázott vagy vmi kis kezdődő fertőzés. Megnézte a torkát is azt mondta kicsit piros meg duzzadt a mandulája. Bár nem tudom hol fázhatott meg, de lehet, hogy a séta alatt kapta el vmi másik kutyától. Egyébként 1 éves. Szóval algopyrint és augmentint kell szednie meg itatni kell és ha nincs jobban akkor csütörtökön megyünk vissza. Ma már viszont sokkal jobban volt :)
Nem mintha 5letem lenne
de milyen kutya , hány éves?
Bizonyára vidéken, vagy ksivárosban laksz, ott nem hemzsegnek az állatorvosok
Én azért elautóznék, ha van autó, akármelyik távoli orvoshoz is
Miböl gondolta, hogy kölyökkori nyavalya
Azért ilyen hogy lázas és rossz közérzet nem normális és nem kölyökkori akármi
Jesszus!
A kutyus tegnap délutánra nagyon rosszul lett, az orvos meg látatlanba megállapította, hogy szerinte nem nagy a baj.
Nem lennék nálad kutya. :(
Érdekes.
Remélem akihez holnap mész, normálisabb.
Sziasztok!
Vannak új híreim, gondoltam megosztom veletek. Ma délután már nagyon rosszul lett sikerült is elérnem az ügyeletes állatorvost, ami szerencsére pont a miénk volt. ( Akkor a másik telót miért nem vette fel?...mindegy)
Azt mondta szerinte nem nagy a baj, továbbra is az algopyrint és augmentint javasolta ezeket adtuk neki eddig is. Itattunk vele jó sok folyadékot és már 3 szelet sonkát is evett, most megint jól van. Holnap reggel pedig megyünk a doktornénihez :)
Az a baj, hogy 2 állatorvos van, akiben maximálisan megbízom és egyikük sem elérhető...(mondjuk ez elég meglepő bár valahol megértem a dolgot, de én biztos felvenném a telefont, mert ki tudja mi is lehet...)
Csak a hőgutát meg azért furcsállom, mert kertes házban lakunk, de a kutyáink kinti-benti kutyák. Tehát jönnek-mennek egész nap és csak nem volt olyan dinka, hogy megfőzette magát a napon? :D
fecsi-fecskendő
A vizeletét nem figyeltem, eddig még pisi-kaki nem nagyon volt, de akkor már figyelek erre is.
Nem volt benne kullancs mindig átvizsgálom, most sem volt. Szerencsére nem szeretik a kullancsok.
Az algopyrint állatorvos mondta nem magamtól gyógyszerezem.
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a kutyámmal?
- Kutyám rákapott a húsra, mi lehet vele? Kell félnünk, hogy megtámadhat?
- Mitől lehet beteg a kutyám?
- Mit lehet tenni ha a szomszéd meg akarja mérgezni a kutyámat?
- A kutyám két naponta mostmár ilyen zöldes sárga "nedvet" hány! Azt mondják az az idegessék jele! Mitől lehet ez?
- Miért lehet a kutyám füle ilyen fül vágás után?