Lázas a 6 hónapos gyermekem, nurofen kúpot adtam neki, de nem viszi le rendesen a lázát, mit csináljak? (tudásbázis)
egyél minél tartalmasabb ételt hogy legyen sok tejed,
még egyet tehetsz vegyél a gyógyszertárban
ossziocollicum-ot, ezt eheted te is, átmegy az anyatejen így segítesz a babádnak
adhatsz neki is belőle, mert apró pici golyók hamar elolvad
te egyél egész adagot
szia
Biztos, hogy elég, sőt, az a legjobb folyadék, amit csak adhatsz neki most.
Gyógyulást neki!
szia
mi újság???
hűtőfürdő: fürdetési hőfokú vízbe tedd a babát és a lábánál engedd lassan a hideg vizet. amikor látod már hogy egy kicsit fázik vedd ki a babát.
ezt az ügyeletes doktornő mondta.
ha a lázcsillapító nem viszi le a lázát jön a hűtőfürdő ha az sem irány az ügyelet !!!
folyamatosan itasd, nehogy kiszáradjon !!!!
borogasd nyomd le lázát,oldalára fektesd ,ha kel pockold ki hátát... nehogy tüdő gyuszit kapjon!
Ha nem viszi le a lázát Nurofen akkor nem is fog használni neki! Ügyeletet tessék kihívni!!!
Nekem a dokink által felírt kúp használ leginkább. Bár nálunk is kell 2-3 óra mire teljesen leviszi. 1 óra után kezd el csak hatni.
Nekünk a doktornő azt mondta, 38 felett adjak csak kúpot, hűtőfürdőt 38,6-tól csináljak. Úgy, hogy 38 fokos vízbe teszem, és utána lassan hűtöm le a vizet 3-4 fokkal.
De a legfontosabb az, hogy a doki mit mondott.
Jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- A gyermekem már iskolás - tapasztalatok, tanácsok
- Nem hízik rendesen a kisbabám! Átlagban 120-140 ml eszik egy kajáláskor! Most 3 hónapos, és 3 hetes. Mit csináljak?
- Hogyan csináljak étvágyat az 5 éves gyermekemnek?
- Nem eszik a gyermekem rendesen!
- Ha az első gyermekemet nem tudtam rendesen szoptatni, a másodikat sem fogom tudni?
- 6 éves lányomnak mandulagyulladása van. 39, 9 ről levittem Nurofennel és hűtőfürdővel 38, 5-re. Most megint 39, 5. Mit csináljak? Borogassam