Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Lazackrémes szendvics recept

Lazackrémes szendvics recept

A Lazackrémes szendvics hozzávalói:
1 bagett
20 dkg vaj
5 keményre főzött tojás
3-4 evőkanál tejszín
10 dkg füstölt lazac
1 kis üveg kaviár
1 citrom
kápia paprika


A Lazackrémes szendvics elkészítési módja:
A felkockázott lazacot villával elkeverjük 10 dkg puha vajjal és a tejszínnel, majd botmixerrel pürésítjük. A kenyeret rézsútosan 1-1,5 centis szeletekre vágjuk. Megkenjük vajjal, majd vékonyan a krémmel. Az egyik felére tojásszeleteket rakunk, a másikra kevés lazackrémet halmozunk. A tetejére kevés kaviár, rá egy darabka citrom úgy, hogy a citromból karikát vágunk, amit kis cikkekre szelünk és levágjuk a héját. A paprikából vékony csíkokat teszünk ferdén a szeletek közepére.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A lazackrémes szendvics elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook