Lazackrémes szendvics recept
A Lazackrémes szendvics hozzávalói:1 bagett
20 dkg vaj
5 keményre főzött tojás
3-4 evőkanál tejszín
10 dkg füstölt lazac
1 kis üveg kaviár
1 citrom
kápia paprika
A Lazackrémes szendvics elkészítési módja:
A felkockázott lazacot villával elkeverjük 10 dkg puha vajjal és a tejszínnel, majd botmixerrel pürésítjük. A kenyeret rézsútosan 1-1,5 centis szeletekre vágjuk. Megkenjük vajjal, majd vékonyan a krémmel. Az egyik felére tojásszeleteket rakunk, a másikra kevés lazackrémet halmozunk. A tetejére kevés kaviár, rá egy darabka citrom úgy, hogy a citromból karikát vágunk, amit kis cikkekre szelünk és levágjuk a héját. A paprikából vékony csíkokat teszünk ferdén a szeletek közepére.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. ápr. 26. 22:48
A lazackrémes szendvics elkészítési módja és hozzávalói.