Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Csirkemájpástétom recept

Csirkemájpástétom recept

A Csirkemájpástétom hozzávalói:
25 dkg sült csirkemáj
6 dkg vaj
3 evőkanál liszt
1,2 dl tejszín

csipet bors
1 evőkanál konyak
1,2 dl főzőtejszín


A Csirkemájpástétom elkészítési módja:
A sült májat ledarálom. A lisztből világos rántást készítek a fele vajon. A tejszínnel simára keverem, sózom-borsozom. Hozzákeverem a májat, a konyakot, és a vaj másik felét. Ha kihűlt, kenyérre, vagy pirítósra mennyei szendvicset kapunk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A csirkemájpástétom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook