Fűszeres, vörösborban főtt hús recept
A Fűszeres, vörösborban főtt hús hozzávalói:1 kg sertéscomb
2 nagy fej vöröshagyma
3 dl vörösbor
2 evőkanál kristálycukor
só
őrölt fahéj, szegfűszeg ízlés szerint
olaj
sütőmargarin
A Fűszeres, vörösborban főtt hús elkészítési módja:
A húst apró kockákra vágjuk. A hagymát felkockázzuk, majd olaj és margarin keverékén megfuttatjuk. Hozzáadjuk a húst, megszórjuk a cukorral, a fűszerekkel, és tovább pároljuk. Ha levet eresztett, felengedjük a borral. Fedő alatt puhára pároljuk úgy, hogy bőven maradjon alatta szaft.
Krumplipüré illik hozzá legjobban.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. márc. 30. 20:18
A fűszeres, vörösborban főtt hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.