Lavyl, vélemények, tapasztalatok (beszélgetés)
eve11!
Köszönöm az infókat. Ezeket már megtaláltam korábban. Kicsit utána jártunk a dolognak, és lassan kiderül, hogy az egész átverés. Rengetegbe kerülnek a termékek, és azt hiszem, nem használnak semmit. Fontolgatom, hogy elmegyek egy előadásra, hogy meghallgassam hogyan meg a profi átverés. -.-
Egyébként, rábukkantam egy oldalon a hozzászólások között egy asszony határozott kijelentéseire, hogy ő tud bizalmasabb információkkal is szolgálni a termékekről. Én írtam is neki egy e-mailt, amit megadott. Hát, azóta sem válaszolt az én kissé őszintébbre sikerült levelemre. Na de sebaj. A lényeg ebből is érezhető. :)
A cégóriásról :) nyílvános adatbázisokból :
"A GVH 2014. június 6-án versenyfelügyeleti eljárást indított a Cloulyn Pro Ltd-vel és az Assort Flex Kft-vel szemben, mert a Lavylites márkanév alá tartozó termékek népszerűsítése során valószínűsíthetően nem kellően megalapozott állításokat tett közzé a termék egészségre gyakorolt és gyógyhatásával kapcsolatban."
A "cég" címe februárban megváltozott, egyik postafiókból egy másikba. Az új címen is 217 cég van bejegyezve :)
A "magyar cég" egy ügyvédi irodában van bejegyezve az Allee-val szemben.
Úgy látom, hogy ez a fórum elég halott :(
Senkinekl nem volt még dolga ezek szerint ezzel a csodatermékkel.
Akinek van ilyen, érdekel, hogy a Lavyl Auricum sensitive spraynek levendula illatának kellene lenni? Nem találom az összetevőkben a levendulát.
Az én spraymen még zárjegy sem volt.
Tegnap vettem egy Lavyl Auricum sensitive sprayt.
Erős levendula illatú, amit utálok, de gondoltam a hatásért cserébe nem bánom.
Hát... semmit sem ér! Sem nekem, sem apukámnak, sem a páromnak nem használt eddig semmiféle bajunkra.
Nagy becsapás.
A csomagolás pedig olyan, mintha valami 100 Ft-os boltban vettem volna. Ennyi pénzért legalább azt megcsinálhatták volna normálisan.
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Segítsen, aki használ taposógépet! Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék.
- Mi a véleményetek, tapasztalatotok a "non-stop" szülőkkel kapcsolatban?
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Lavyl Auricum tapasztalatok?
- Lavylites Lavyl Allin kúp tapasztalatok