Laptopok vagy asztali számitógépek? Melyik a jobb? Tapasztalatok? (beszélgetés)
nekem az asztali jobb van mind kettő
de a mobil lassubb a vonalas net gyorsabb
persze ehhez mind a kép gép jó de az asztali mindenben ugy állítják össze amilyet csak akar az ember és olcsobb...
Nekünk anno volt asztali gépünk. Állandóan civakodtunk, ki mikor üljön a gép elé.
Megoldottuk: eladtuk az asztali gépet és vettünk két laptopot.
Rengeteg előnye van. Könnyen mozdítható, bárhova magával tudja vinni az ember, akár ágyból is laptopozhat vele. Könnyebb tisztítani is, az asztali gép állandóan zúgott a sok portól, pedig becsülettel takarítottuk, és rengeteg helyet foglalt el.
Ha megyünk valahova a laptopot könnyebb magunkkal vinni.
A hátránya, hogy valóban nem nagyon lehet bővíteni. Magamról beszélek csak: nekem amit tud elég, lehet vele játszani, netnek meg nem kell akkora tudás.
laptop.!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenhol haználható.Felhasználói szinten tökéletes.
Imádom!
Bár amilyen nekem van,a hozzá értők szerint a mindennapi intenzív munkához is szuper.
ha otthon nézed, használod csak akkor jobb az asztali gép szerintem, vagy laptop+dokkoló+asztali monitor
csak azért, mert a laptopnak a monitorja szükségképpen lefelé van, tehát lefelé kell tartanod a fejed miközben dolgozol vele. s ettől egy idő után fájni fog a vállad-nyakad. szóval jobb, ha a monitor szemmagasságban van. (ezért jobb az asztali gép, vagy a laptop a dokkolóban, és monitorra kirakva a kép verzió)
Attól függ, mire kell.
Mindenesetre asztali gépet jobbat kapsz ugyan azért a pénzért. A laptopok még mindig drágábbak.
További ajánlott fórumok:
- Miért jobb a hagyományos számítógép mint a laptop?
- Lehetséges, hogy egy asztali számítógépen látok olyan előzményeket (budapesti vagyok), amit egy mobil telefonon Ajkán csináltak??
- Segítséget szeretnék: A 30 cm-es számítógép monitor jobb oldalán egy 5, 5 cm-es csík sokkal halványabb lett, mit tudok tenni?
- Tanácsot szeretnék kérni olyan fórumtagoktól akik nálam sokkal jobban értenek a számítógéphez, segítenétek?
- Melyik számítógép az erősebb és a jobb?
- Azzal a dvd-vel, amivel asztali számítógépre telepítettük a Win 7-et, tudok laptopra is telepíteni, vagy ahhoz másmilyen kell?