Laptop töltő kábel kapható a nagyobb áruházakban? (tudásbázis)
Köszönöm mindenkinek. Nem nekem kell, de ennyi rábeszélés után biztosan eredetit vennék. Sajnos a barátnőmnek azonnal szüksége volt rá, hiszen mint mindenki, ő is meg akarja tartani a munkahelyét.
Még egyszer köszönöm mindenkinek.
Az adapter alján, oldalán, akárhol ott vab hogy 230V-DC/váltóáram és akármennyi AC/egyenáram vagy az is DC, tipustol függ
A második kisebb érték a mérvadó amira a szabályozható töltőt be kell álitani
Köszönöm. Ezek szerint jó irányba indult.
Úgy küldtem vásárolni, hogy vigye magával a régit. Mivel nem ért hozzá, az eladókat fogja nyaggatni, emiatt nem aggódom:-)
Azért kérdeztem általánosságban, mert a típust én se tudom. Az, hogy Toshiba... Sokféle van belőle, nem igaz?
Még egyszer köszönöm az információt!
Azt irja egy hirdetés
"Eladó egy csere garanciás (Media Markt-ban vásárolt) HAMA eredeti laptop töltő, mely minden típusú laptophoz jó. Tartozik hozzá egy szivargyújtós töltő, 8 db különböző fej. Állítható feszültség 15-24 V-ig."
Ezek szerint igen
Azért ne általánosságban gondolkodj, nézd meg a töltő adatait és úgy állitasd be a feszültséget
ha olyan töltőt kap
Általánosságban töltő, amiből létezik univerzális is. SOS kell.
De már elindult a barátnőm a Media Markt-ba. Remélem, kap megfelelőt.
Milyen laptop, milyen adatu a töltő?
A töltőkábel jellemzően egy ütt az adapterrel és csak a 230-as kábel huzható ki belőle, vagy az sem
További ajánlott fórumok:
- Máshol sem kapható a nagyobb hipermarketekben a Dolce Gusto Nestea Lemon kávékapszula?
- A budapesti Árkádban, és a WestEndben hol kapható nagyobb méretű ruházat? (48-50 méret)
- Szegeden hol kapható kiwi szörp? Nagyobb áruházakban próbáltam, de semmi.
- Auchan áruházakban található fodrászkellékesnél kapható Majirel hajfesték?
- Az Acer Aspire One olyan tipikus mini laptop, vagy rendes szabványméret, tehát olyan nagyobb fajta?
- Mülleren kívül hol kapható Fruttini testpermet nagyobb választékban?