Laptop felmelegedés (beszélgetés)
na akkor hazamegyek a melóból és szétszedem :D
szerintetek menni fog?!
köszi mindenkinek!
az tuti, hogy veszek ilyen sűrített levegős izét, bár ezt nem tudom, hogy hol lehet kapni. valaki esetleg?!
meg az is tuti, hogy ilyen lapitopi emelőt is veszek, tök jó.
Szia!
A laptop bizonyos melegedése természetes, mivel be van kapcsolva. Az enyém szinte egész nap megy, most sem melegebb, mint amikor 15 fok van.
Ha túlmelegszik annak egyik oka lehet, hogy a processzor ventillátorja nem megfelelően működik. Ezt érdemes megnézetni.
De mivel az asztalon van, nem is tud eléggé szellőzni. Számítástechnikai boltban lehet kapni műanyag laptopállványt,két éve 2500 ft-ért vettem. Az enyém azon van, + vettem egy külön billentyűzetet (egyszerűen össze lehet kötni a laptoppal) és azon gépelek.
A sűrített levegő a billentyűzet tisztítására is jó, de ha szét tudod szedni a gépet, leginkább az alkatrészek vagy a belső részek pormentesítését oldd meg.
az enyém is melegszik,most ebben a hőségben pláne és napi 10-12 órát be van kapcsolva. ilyen nagy igénybevétel mellett az alaplap is kiéghet.
Vettem egy ilyet:
tökéletes, nem mondom ,hogy nem melegszik,de nem nagyon meleg és pláne nem forró.
a levegő ami kijön, az nem meleg, inkább langyos, de nem is hideg. tehát ilyen langyoskás.
a billentyű nem égetően meleg, de mondjuk, pl ha kint hagyok a tűző napon egy muanyagflakont 1óráig, és utána megfogom, kb olyan meleg.
akkor ez nem baj, ha ilyen meleg? tavaly nem volt sztem ilyen meleg :D
de majd megnézem ezt a szétszerelgetős flakon os izét amivel bele kell fújni. ilyet hol lehet venni?ezt a sűrítettlevegős izét?
Lehet venni spray-flakon formájú (:D) sűrített levegőt, azzal lehet pucolni pl. a billentyűzetet, ill. kis csavarhúzóval ki tudod szedni a hátulján a csavarokat, ha leemeled az alját, látni fogod a ventillátort, azt fújd ki.
Egyébként nyári meleg miatt is könnyebben melegedhet.
MItől melegedik fel a laptopom?!
nem takarón van, nem a ruháimon, megy normálisan az a hűtőizé, mégis a billentyűje 1 óra után tök meleg. ki kellene takaríttatni?! mennyibe kerul az kb?
További ajánlott fórumok:
- Milyen laptopot érdemes venni?
- Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak?
- Globális felmelegedés! Tegyünk ellene! Te fontosnak tartod, hogy óvd a környezeted? Mit teszel ezért?
- Mi a véleményetek a globális felmelegedésről?
- Globális felmelegedés Ukrajnában
- Tudtok ajánlani olyan agolul írt oldalt, ami a legjobban összefoglalja a globális felmelegedés hatásait a jövőre nézve?