Lapos has (beszélgetés)
Azt pedig nagyon könnyen meg lehet "oldani".Nekem tök light-osan 2hét alatt lemenne:)
De hát igen,akaraterő és kitartás kérdése.
Meg hát minden fejben dől el.
Én azt mondom,h aki igazán akarja az eléri a célját.Evvel kapcsolatban már csak azt bánom,h én nem kezdtem el hamarabb a diétát.:S
Mostmár -24kg nál vaok.:)
Szia!Én is Rékára tornázom,és eddig 2hónap alatt 20,5kg-ot fogytam.Mellette 1hónapja fitness terembe is járok.És nekem is sok cm ment le.
Elhagytam az édességet,cukrot,lisztet,tésztát,krumplit,zsíros kajákat.És rengeteg zöldséget,gyümölcsöt eszem.És sok ásványvízet iszom.
Még kb 18kg-ot szeretnék fogyni.
Szia!
Nagyon fontos a megfelelő táplálkozás, ugyanis ez teszi ki a 70%-ot, a mozgásé "csak" 30%. Persze ez utóbbi is fontos, de önmagukban a felülések semmit sem érnek. Szükséges a kardió (a legjobb az intervallum edzés) és igen, ezen kívül lehet még a hasizmot erősíteni.
Szia ez sajnos ilyen.. Mindenhonnan egyenletesen megy le. Ahol több volt ott lassabban tűnik el az összes...
Amúgy grat.
A felüléstől nem lesz lapos a hasad, legfeljebb izmos, de még az sem ér semmi ha felesleg is van rajta. Azt kell eltüntetni, azt meg diéta+edzéssel lehet.
És legyél türelmes. Egyik napról a másikra nem lehet álomalakot csinálni (bármit mondanak a sztárdiéták meg a fogyibogyik reklámjai)
Szia!
Most néztem bele..ez nagyon tetszik..!!!:)))
De jó, hogy bekukkantottam..:)
További ajánlott fórumok:
- Ti felvennétek bikinit, ha lapos edzett, de striás lenne a hasatok?
- Ezen az oldalon vannak lapos földes tagok?
- Házi pizza: megkel a tészta, a sütőből kivéve mégis lapos, teljesen száraz. Miért?
- Van köztetek akinek lapos a hasa vagy izmos és régebben nem volt az, lenne egy két kérdésem!:)
- Holnap lesz életem legfontosabb randija! Praktikákra, tanácsokra lenne szükségem, hogy laposabb legyen a hasam.
- Ugrókötelezz a lapos hasért (is)! ;)