Lányok, tanács kellene!! Intim gyantázás. Segítsetek!! (beszélgetés)
Akkor valószínűleg vagy a cukorgyanta nem volt jó, vagy valamit rosszul csinálhattál. Legtöbbször az szokott a baj lenni, hogy testhő hatására nagyon képlékeny lesz. Intim tájékra én borotválás után mindenképp azt ajánlanám. Csak a szőrt szedi, nem tépi a bőrt, és kevésbé fáj. Persze azért fáj :D
Én semmi pénzért nem váltanék "ott" sima gyantára. De az is biztos, hogy én magamnak nem értem el a lentebbi, hátsóbb részeket, szóval a kozmetikusról se mondanék le :)
Köszi, lányok a válaszokat! :)Leveleket is kaptam. Tanácsolták például, hogy a párom csinálja, és akkor a bőr feszítésével sem lesz probléma. Meg fogom próbálni, de még nem most. :) Ősz tájékán. Addigra minden infót, és eszközt begyűjtök.
Cukorgyantát egyszer próbáltam csinálni a lábamra, minden jól is ment(színe, állaga), egészen addig, amíg kézben nem kellett gyúrogatni egy kicsit. Addigra kőkemény lett. :(
A gyöngy gyantának is utána nézek.:)
Ha ajánlhatok egy kicsit másabb gyantát: cukorgyanta.
Sokáig magamnak próbáltam, kb 70%-osra tudtam összehozni. Már ha azzal hasonlítom össze, ahogy most a kozmetikus megcsinálja. A sima gyantát nem bírnám ki, de ezt simán. Igaz, sok évi borotválás után azért akármilyen tépéses módszer fájdalmas. Így jó pár gyantázás után se kevésbé fájdalmas, csak megszokja az ember. :D
Anyum régen gyantáztatta kozmetikussal,azóta magának epilálja.
Nem tudom hogy csinálja,mert nem együtt lakunk,de én tuti nem vállalnám be,iszonyatos fájdalom lehet!
Inkább maradok a borotvánál,igaz kellemetlen ha már szúr...
Szóval. Úgy döntöttem, hogy borotváról átváltok gyantára mindenhol(bikinivonal, szeméremdomb, stb.)Bikinivonalon kívül mondjuk mindig is szemöldökcsipesszel szedtem ki, hogy ne erősödjön. :)) De a lényeg. Mindenkitől csak azt hallom, hogy kozmetikus így, kozmetikus úgy, mert hogy csak 2-3000 forint, meg hogy saját magának az ember nem tudja megcsinálni. stb. De az egyik, hogy én még ezt sem engedhetem meg magamnak, meg jobban szeretném itthon elintézni, meg beszéltem én még régebben olyan nőkkel, akik maguknak csinálták, de akkor még nem érintett a téma.:))
Tehát van valaki, aki otthon csinálja magának? Tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan csináljam? Kérlek, segítsetek! Nem szeretnék 3 naponta borotválni!
További ajánlott fórumok:
- Tanács kellene
- Nevelési tanácsadóba kellene mennünk
- Nevelési tanácsadóba kellene mennünk. Mire számítsak? Hogy zajlik ez?
- Van itt vízvezetékszerelő szakember? Sürgős tanács kellene!
- Most hogyan tovább? Hogy döntsek? Kit válasszak? Kellene pár jó tanács!
- Ötleteket szeretnék kérni tőletek : pompon lányok pomponját miből lehetne elkészíteni? Egy egész osztályra való kellene:o)