Lányok, asszonyok! Segitsetek, hogy találom meg a G-pontot.... (beszélgetős fórum)
Igen az ujjaddal,de csak akkor érezni ha már jól felizgult a barátnőd,szex elött egyébként is érdemes pisilni,és ha elkezded az ujjaddal simogatni akkor is fog vizelési ingert érezni,de ez elmúlik.A hüvely hasfal felőli részén érezni egy durvább foltot,az lesz a G pont,eleinte finoman majd egyre intenzívebb ingerlést igényel a dolog,mondhatni jó kis "meló" ez a pasiknak.A szerencsésebb nők sima aktus során is érzik a G pontot,vannak pózok is ami még segít a dolgon.
Szóval a vizelési inger hamar átcsap egy olyan erős érzésbe ami az egész testet érinti,nem rövid idő kb. 10-15 perc vagy még több amíg eléri az orgazmust,én utána percekig reszkettem,csengett a fülem és alig tértem magamhoz.Jó "kis" plussz ez a dolog,érdemes próbálkozni.:)
Az,az A pontod, mi megtaláltuk az A,G és az U is! [link]
Soha nem volt gondom az orgazmussal,a sima szex is őrjítő,és azt gondoltam nincs jobb,DE van!!Aki kihagyja a G pontos orgazmust nem tudja mit veszít.
37 vagyok,februárban találtuk meg nem tudom érzékeltetni mekkora robbanással jár.Megtaláltam ezt is, [link] így kezdtük elolvastuk,kipróbáltuk,mind megvan.
én is a férjemmel :)
csak említettem, hogy nincs egyedül, az én időmben is voltak lelkes srácok...
biztos:))
Bár én így is elégedett vagyok.Igaz engem nem nyal a párom 1.5órán át,de nem is igénylem,hamarabb is megtudja oldani,hogy jó legyen nekem:)
Ilyen egy rendes csávót!
Miért nincsenek ilyen pasik minden sarkon.Én eddig csak önimádó.és önös érdekeket képviselő pasikkal taliztam.:(
Sziasztok!
Halálosan szerelems vagyok a menyasszonykámba ezért az érzelmeken kivűl a sexben is szeretenék neki mindent megadni. G pontot akarom nála kitapíntani ehhez kelelne nekem egy pici segítség. Merre található ez pontosan? Mennyi ideig kell ingerelni? Meg található-e ez mindegyik nőnél?
5-6 cm-re a hüvely bejáratától, a has felé (tehát felfelé illik keresgetni a hüvelyben)
elvileg kitapintható
A G-pont valóban aakor jön elő eléggé, ha jócskán fel van izgatva az ember lánya! :) Amúgy a hüvely elülső falán van, pár centivel beljebb a bemenetnél, puha, szivacsos tapintatú és ha eléggé figyelsz, megfogod találni, mert 1 kicsit ki is domborodik, kellő izgalomnál!
Ha megvan, lehet a bnőd pisilési ingerre fog eleinte panaszkodni, de utána nagyon jó, ha simizik! :)
Csak keresgélj, és gyakorolj! :)
Júj de nagy show lesz amikor két pasi elkezdi majd egymás g pontját keresni! :-D
MUUU topic!
További ajánlott fórumok:
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Lanyok, Asszonyok segitsetek!
- Sziasztok lányok, asszonyok, csajok, szép napot nektek hogy vagytok?
- Budaörsi Lányok, nők, asszonyok! Hobbi szintű kézilabdázásra keresek emberket!
- Baháí vallású nőket keresek, szeretnék ilyen vallású lányokkal, asszonyokkal beszélgetni
- Olyan lányokat, asszonyokat várok ide, akik mióma, /miómák/mellett sikeresen kihordták a terhességet, illetve műtét után sikerült a bébi