Lány vagy fiú? - ultrahang nélkül?! (beszélgetés)
Találtam egy oldalt.Itt kb. meg lehet nézni,hogy azon a napon amikor fogant a baba melyik nem az esélyes.
Sziasztok! A kínai naptár nekem is bejött (utólag nézve). Az elsőnél paradicsomot, őszibarackot kívántam és félidőtől olyan finnyás lettem, hogy csak a csonnt nélküli sovány húst voltam hajlandó megenni (meg zöldséget és rengeteg gyümölcsöt: mandarint, banánt, kiwit, de a narancsra ránézni sem tudtam) Ő lány lett. A másodiknál narancsmánia az elején és édesség... Félidőtől semmi finnyásság, de amit egyfolytában kívántam: tej (peig amúgy nem szeretem), alma, műzli. Ő fiú lett.
Szülés után rendeződött az ízlésem mindkét esetben :-)
Sziasztok!
Van egy "ősrégi" módszer arra, hogy előre megtudjuk, fiú lesz, vagy lány a gyermek.
A kismamával le kell dobatni a földre egy zsebkendőt, ha úgy veszi fel, hogy a közepébe nyúl, akkor lánya lesz, ha csak a szélét fogja meg, akkor fia
(a fiúk finnyásabbak!! :) :)
Nekem ez 4 kolleganőmnél bejött... :)
Megtöröm a hosszú csendet. :)
A 18. héten nem derült ki, hogy kit rejt a pocakom, de tegnap a 26. héten megtudtuk, hogy kislány lesz. Jó volt a megérzésem. :) A link viszont nem jött be.
Sziasztok!
Én is kipróbáltam a linket. Az jött ki, hogy fiú lesz.
Nem biztos, hogy sok valóságalapja van, de kíváncsiságból kipróbáltam a kínai fogamzás naptárt is. Azzal lány jött ki.
Én magam is lányt érzek, mióta az első teszt + lett.
Egyre kíváncsibban várom a 18-20. hét körüli UH-t. :)
Ja, elfelejtettem irni, hogyha nem a születesi datumot adja be valaki 3.-nak (Geburtstag), akkor at kell allitani mellette a "Zeugungsdatum"-ra, az jelenti a fogantatas idejet.
Meg egyszer itt a link:
Szia Napsugar,
azt irja, hogy ha 3.-nak a születesi datumot adja meg valaki es nem stimmel, lehet hogy kora- vagy kesöszülött emberröl van szo. Ezert tanacsolja a fogantatas idöpontjat megadni a 3. helyre... Nalunk az elsö gyerek pontosan született, igy neki a születesi datumat adtam be, es jot mutatott. Most a fogantatas datumat adtam be, hogy igaz-e amit kiadott, majd kiderül...
Mindenesetre erdekes, hogy ilyen programok is vannak mar. Nem tudom, hogy asztrologia all mögötte, vagy mi alapjan szamol? Na mindegy...
Akkor neked egyik sem igaz, amit kidobott?? Pedig nagyon azt allitja, hogy "legnagyobb valoszinüseggel" beszel, es ha nem stimmel amit kiad, örülne egy Mail-nek az illetö, aki csinalja...
Sziasztok, nemreg talaltam egy erdekes oldalt, ahol ki lehet szamitani elöre a baba nemet, illetve születesi datumbol is vissza lehet következtetni ra. Itt a link:
Kivancsi vagyok, nektek mennyire jön be? Nalunk az elsö gyermeknel kijött a jo eredmeny, most ujra terhes vagyok, es remelem bejön amit mond!
Ja, nemet vagy angol nyelven lehet hasznalni, de aki kicsit tud csak, az is megerti. SOK SIKERT!
Irjatok, kinek jött be, es kinek nem?
Szia!
Én teljesen kislányos tüneteket produkálok, a 32. héten kiderült 100%-ra, hogy kisfiam lesz. Nem szabad általánosítani. Szerintem nagyon is emberfüggő, hogy kinek milyen tünetei vannak, vagyis, hogy hogy reagál a terhességre.
Nekem ebből annyi jött be,hogy a fiammal,nem voltam rosszul,most meg a kislányommal vagyok várandós és megőrülök az édességekért,főleg csipőre,fenékre híztam,ja és rosszul voltam az elején.
A hasam alakja ugyanolyan,mint első alkalommal-hegyes.:)
Sziasztok!
Vegyespáros ikreim vannak, és tényleg minden jel olyan vegyes volt:)
szia!
nekem is bejött,lányom lesz nemrég tudtam meg :) és fiamnál is bejöttek az alábbiak
További ajánlott fórumok:
- Kislány nélkül élni...
- Valakinek mondtak már fiút ultrahangon, aztán mégis lány lett?
- Ultrahang - nálatok "lett fiúból lány"?
- Volt valakinek, olyan, hogy lányt "láttak" az ultrahangon, de fia született?
- A 12. heti ultrahangon nektek látták, hogy fiú vagy lány lesz a baba?
- Szerintetek a 4D ultrahangos képeimen kisfiú vagy kislány látható?