Lakodalom terhesen (beszélgetés)
Olyanon agyalsz, ami felesleges.
Terhes vagy? Nem. Nyár elejéig 2-3 hónap van.
Szerinted egyből összejön a baba?
A lagzit már ezek szerint rendeztétek. Nem valószínű, hogy addig terhes leszel.
En is kivarnam, foleg h nem keves penz egy ekkora lagzi.
Lemondani se koltsegmentes; ha megse vagy jol.
Aprilis van mindjart; még ha augusztusra tervezitek a lagzit; az is csak 4 honap...
Van aki korai terhesen valami miatt kórházba kerül... és igen, nem ihatsz, nem szórakozhatsz esetleg kedved szerint.
Bírd ki azt a 2-3 hónapot.
Én pont úgy voltam, mint FI, csak terv nélkül.
Összecsődítettünk 80 főt a piac fölötti étterembe. Elfogyott a gyógyszerem, gondoltam, nem veszek újat, úgysem leszek terhes, hiszen fel vagyok töltődve...hát pont a következő hónapban bekaptam a legyet, végül 8-9 hetesen zajlott a szertartás. Szerencsére jól viseltem, később sem volt gond. 3800 g-os gyerekre nem mondhattam, hogy koraszülött 😀
Én már kivárnám, tudom, soknak tűnik, de neked is kényelmesebb. Én nekem szinte végig hányingerem volt és kb napi 18 órát aludtam jobb napokon😂
viszont, ha ott vagy 8 hetes terhesen és még nem szeretnéd elmondani (pl nem volt mèg uh se) akkor csak még szarabb pluszban, hogy mindenki kérdezgeti miért nem iszol. Az esküvő napja meg amúgy is stesszes tud lenni.
Addig, ha használsz el tudod hagyni a fogamzásgátlót, vagy egy nagylabort és egy vizsgálatot beiktatni. Esetleg egy hormonpanelt, hogy úgy vágj bele, hogy biztos, minden rendben. :)
Nem azért ,,de két három hónap van addig.
Szóval nem tudom mit számít.
Én olyan jól voltam terhesen hogy ihaj,,,de 100 fős lagzit🙄
Nekünk nem volt ekkora lagzink. 50-en voltunk, de 3,5 hónapos terhes voltam. Nem kellett kismamaruha, mert még semmi nem látszott rajtam. Nekem semmi bajom nem volt a terhességem alatt, csak a végén, amikor elkezdtem vizesedni.
Az unokahúgom viszont az első naptól szülésig rosszul volt, na ő tuti, hogy nem bírta volna még a 4 fős esküvőt sem;) Minden nap többször hányt, alig bírt enni, így a szülés után 5 kg-al volt könnyebb az induló súlyánál, ami már akkor is kevés volt.
Tehát, mindenkinek egyéni. Nem tudsz előre felkészülni a terhességre...
Ez tök egyéni. Van aki nehezen viseli van akinek semmi baja. Ezt senki nem tudja előre. Aki rosszul volt azt fogja mondani ne tedd. Akinek semmi baja nem volt azt fogja mondani persze miért ne.
Ahogy azt sem tudja senki, hogy első hónapban sikerül vagy hónapok évek alatt csak.
Milyen tapasztalat? Nagyon szép kismama menyasszonyi ruhák vannak. Közeli rokon ment férjhez 5 hónapos terhesen. Nagyon szép volt. Mindenki jól érezte magát.
Sok boldogságot:)
További ajánlott fórumok:
- A lakodalom veszteséggel vagy plusszal zárult nálatok?
- Manapság mennyi pénzt illik lakodalomban ajándékba adni?
- Esküvő és lakodalom, ha csak az egyik szülő állja
- Esküvőre mit illik vinni, ha csak a szertartásra hívtak meg, nem a lakodalomba?
- Szerintetek, ha csak esküvőre vagyunk hivatalosak, lakodalomba nem, akkor mit lehetne venni ajándékba?
- Szerintetek egy 100 fős lakodalomba mennyi aprósütemény, hány darab torta kell?