Lakáscsere, hogy kezdjünk neki? (beszélgetés)
Azzal csak az a gond, hogy ha nem akarsz semmit ráfizetni, úgy meg nem igazán fogsz találni! Merthogy mindenki a tartozásaival küzd! Tehát valószínű, hogy azt legalább ki kell fizetni, és utána mehet a csere!
Vagy hogy gondoltad ezt az egészet?
Lehet, hogy olyat is találsz, aki csak a rezsi miatt akar kisebbet, és nincs tartozása, de ő meg biztos ráfizetést kérne.
Nekem az első lakáscserém hármas csere volt, úgyhogy minden megoldható! A csere technikailag sokkal egyszerűbb, mert mindenki egyszerre költözik és egyszerre szabadul meg a lakásától!
Adj fel hirdetést, hogy kis lakást szeretnél nagyobbra cserélni (paraméterekkel! Szerintem jók az esélyeid! De én nagyon meggondolnám, hogy egyre nagyobb hitelt vegyek a nyakamba!
Ha jól értem, még több hitelt akartok felvenni a nagyobb lakáshoz?
Ha cseréltek, a tartozást átrakhatja a bank a másik lakásra, és ott fizeted tovább! De érdeklődd meg a bankodtól!
A csere manapság lehet, hogy célszerűbb lenne, mert most mindent nagyon nehéz eladni! Mivel Te kisebbet szeretnél nagyobbra cserélni, szerintem jók az esélyeid, mert Te fogsz ráfizetni a másik félnek, és sokat szeretnének az adósságtól szabadulni!
További ajánlott fórumok:
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Tavaszi méregtelenítés - hogyan kezdjünk hozzá?
- Parainesis íráshoz hogyan kezdjünk hozzá?
- Hitel kérdés- fiatalon hogyan kezdjünk önálló életet?
- Lesz uj autógyár Kecskeméten kezdjünk sporolni hogy venni is tudjunk majd belőle?
- Lehetséges olyan önkormányzati lakáscserét lebonyolítani, ahol a másik félnek közüzemi tartozása van?