Lakás-, házvásárlás (beszélgetős fórum)
sziasztok...
ha egy lakas ket szemely neven van akkor eladhatja az egyik szemely a lakast a masik fel belegyezese nelkul??
sziasztok, talán ennyi idő után is válaszol majd valaki!
mi azt tervezzük, hogy üdülőterületen veszünk egy lakóházzá minősített kisebb ingatlant! csend van, béke, nyugalom, jó illat és a falutól sincs messze. van-e szerintetek ezzel valami probléma? esetleg tapasztalatok?
Sok bank többezer fajta hitelkonstrukció. Jobb,ha keresel egy pémzügyi tanácsadót,segít eligazodni és levezényli az egészet. Vannak ingyenesek is, nekik a bank fizeti a jutalékot. Több bankkal állnak kapcsolatban,így neki mindegy,hogy melyiknél és milyen kölcsönt veszel fal, a lényeg,h rajta keresztül intézd.
Mi az iwiwen is hirdettünk lakáskeresést és kaptam egy levelet egy ilyen pénzügyi tanácsadó egyetemista ajánlotta fel a segítségét, nagyon jó, nem bántam meg. Olyan hitelkonstrukciókról is beszélt, amiről még nem is hallottam.
Nem,mert akkor elesnék a szoc poltól!
Így egyedülállóként kell meg igényelnem,nem vagyok férjnél csak élettársam van!
OKÉ!NAGYON ARANYOS VAGY,KÖSZÖNÖM!
NEKEM IS VAN EGY OTP-S ISMERŐSÖM Ő INTÉZNÉ NEKEM,ÚGY ELINTÉZNÉ NEKEM HOGY GYESEN VAGYOK,CSAK KELL EGY KEZES AKI EGYENESÁGU ROKON!
NEKEM EZ IS OLYAN HIHETETLENNEK TŰNIK.
DE JOBB LENNE A SAJÁTÉRT FIZETNI MINT AZ ALBIÉRT!
MEGKERESLEK HA VALAMI FELMERŰL.MÉG1SZER KÖSZÖNÖM!
Én is azt hittem nagyon macerás,mert mindenki panaszkodott,de sztem nem volt az.Szeptember elején "álltunk neki",s már nálunk a kulcs,már csak törleszteni kell.Sokat segített az OTP-s ügyintéző(örök hálám neki),szerencsém volt még hogy nem dolgozom,s igy eltudtam menni mindenhova.
Sok sikert kívánok!
Nyugodtan kérdezz ha tudok válaszolok!
MOST ÁLLÍTÓLAG MINDEN KÖLTSÉGET ELENGEDNEK!
EZ IGAZ?
MENNYI IDEIG HÚZODOTT NEKED?
KÖSZI!
ÉNIS BELE AKAROK VÁGNI,DE FOSOK IS TŐLE NAGYON!
Szia!
OTP-nél.
Szia!
Szeretném megkérdezni,hogy melyik banknál vetted fel a hitelt???OTP?
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segítsetek összeszedni, hogy milyen költségekkel jár egy házvásárlás hitelből?
- Lakás- és házvásárlás részletfizetéssel
- Mire kell figyelni házvásárláskor?
- Milyen képet vágjunk a házvásárláshoz
- Van olyan hitel házvásárlásra, amit akár GYES-re is megadnak?
- Gyesre és családi pótlékra házvásárlás céljából kaphatok valahol hitelt?