Ladypower terápia (beszélgetés)
Szia!
Milyen igazad van! Mindenféle neten hirdetett eszközt képesek vagyunk megvenni, ha kell, ha nem, még jó, ha nem árt...csak, hogy ne kelljen orvoshoz menni. Pedig nagyon is el kell mennünk a szakemberhez. Évekig halogattam, hogy kezdjek valamit a gátizom problémámmal, már vagy nyolc éve nézegettem a Ladypower honlapját...de most végre elmentem és sokat segített!
Szia Chety!
Hát én a súlyzót nem vettem meg, nem mertem a speckó vizsgálat nélkül , csak, mikor a ladypower rendelőben azt mondták, hogy jöhet és elmondták, hogyan. Mert nem azzal kellett kezdenem, itt derült ki, vagyis felesleges lett volna megvennem. Tudom, sokan veszik a netről, webshop ból és nem tudják használni, mert nem tudják, hogy nekik hogyan jó, kell. A ladypower fórumban sok mindent írtak erről a hölgyek. Érdemes olvasgatni.
Szia, köszönöm, hogy megírtad. A topik indítása òta èn is jártam náluk. Használtam a gépet is és a sùlyokkal is pròbálkoztam, de bevallom, nem tudtam igazán 'ráèrezni'.
Most terhes vagyok, így nem is használhatom, talán majd szülés után...
De amùgy az intimtornât is megtanultam dvd-rôl és ùgy vettem észre az többet segített.
Az egy másik téma:)
Engem kimondottan a hűvelysúly, ill az El Stim használata érdekelne. Nagyon jó lenne személyes tapasztalatokat olvasni.
Ki mennyit használta?
Mikor érzett változast?
stb...
Van aki részt vett benne? Használt?
Nem találtam a témában fórumot, de talán többeket érint, és jó lenne tapasztalatokat cserélni.
További ajánlott fórumok:
- Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai
- Drakula terápia
- A H1N1 influenzából sikeresen kigyógyultak tanácsai, terápiás módszerei
- Ayres terápia - Okosító torna?
- Bátorság próbája, avagy Hellinger terápiáról másodszor…
- Egyetértesz, hogy minden embernek javallott lenne terápiára, vagy pszichológushoz járni? Mit ajánlotok nekem?