L' Oreal Casting ammóniamentes hajszínező krém - tapasztalatok (beszélgetés)
én a gyöngyszőkéjét használtam.
Szerettem nagyon.
Szia,én mikor terhes voltam akkor használtam.Nekem akkor bevállt,bár én ott dolgoztam ugyh lehet,kicsit hazabeszélek... :)
Minden drogériában kaphato festékre/szinezöre érvényes h világosabb árnyalatot kell választani mert általában sötétebb lesz mint amit a dobozon látsz,ez tény.Pl:nekem akkor fekete hajam volt és a legsötétebb barnát használtam,ami feketének hatott.
Mivel ammoniamentes ezért nem tartós,"nem tud"
annyit mint egy festék.Ha hosszantarto eredményt szeretnél,ahhoz festék kell(de ha pihentetni akarod a hajad v babát vársz,akkora jo)
Szülés után én is visszaálltam a festékre mert nekem meg sok az ösz hajam amit ez nem fed el.
Én havonta használtam.Olvasom h másnak nem nagyon vállt be,de gondoltam leirom a véleményem hátha segitek.
Én nekem detto. 3 hetet nem bírt ki,és minden mosásnál folyt a "festék leve"
A töve pedig 1 hét után lekopott.
Egy jó nagy szar tök drágán.
Én több, mint egy éve, amikor elkezdték reklámozni, akkor vettem olyan Eva Lonoria-s barnát, szerintem a világosbarna volt, vagy ilyesmi, de nekem majdnem fekete lett a hajam...alig mertem kimenni az utcára.
DE!! kb 2 hét alatt lekopott (heti 2-3 hajmosással)
és amugy rá is van írva apró betűvel h nem tartós...
nem éri meg!!!
ma fogom helyrehozni azt amit elrontott ez a szar(bocsi)én azt ajánlom ne tedd!!!
iszonyatos milyen lett a hajam sírtam amikor megláttam:-((((csak fodrászfestékkel fesd be ha teheted!én a világos hamvas szőkét vettem az Uram ki volt akadva, kék lett és nem is fogta be a tövét ugyan olyan maradt mint előtte csak lila árnyalatba tehát én azt mondom NE TEDD FEL!!!!
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata L'oreal Casting creme Gloss, illetve Excellence-szel kapcsolatban?
- Próbálta már valaki a Loreal Casting Créme Gloss új hajfestékeit, kíváncsi lennék mi a véleményeket
- Próbáltátok már a Loreal Casting szőke árnyalatát?
- Használ/használt valaki L'Oréal ammóniamentes hajfestéket?
- Próbálta már valaki a L'Oreal Colorista hajszínező termékeit?
- Loreal Colorista hajszínezőről mik a tapasztalatok?