Kutyák együtt (beszélgetés)
Tegnap meglátogattam a kicsi kutyámat,nagyon aranyos kis picike,Ugyan még mindig attól tartok,a két kutya nem jön ki egymással
Az sem baj,ha nagy félig szobakutya,a kicsi meg csak az lesz?A nagy kutyát napközben ha nem vagyunk itthon kizárjuk a lakásból a kicsi meg bent fog maradni,vele ugy fogok bánni mint egy panelkutyával
A szomszédban volt egy hatalmas 4 éves közép-ázsiai juhász kutya, akihez hoztak egy pici tibeti spanielt. Azt látni kellett volna, hogy mit művelt a nagy a kicsivel. Sajnálom, hogy nem vettem fel videóra, mert annyira édesen játszottak együtt. Sajnos, rossz vége lett, mert a kicsit a szomszéd kutyái áthúzták a kerítés alatt, így kimúlt szegényke. A gazdija menteni akarta, de a nagy megharapta, így a nagy kutyának mennie kellett. Ez mondjuk egy szomorú eset, de nem feltétlen fogja bántani a nagy a kicsit. Meg kell próbálni, szoktatni kell őket egymáshoz. Az is igaz, hogy a nagy kutyának nem volna szabad a kicsit bántania. Ez majd akkor derül ki, ha együtt lesznek. Amit korábban írtak, együtt semmiképpen ne egyenek, mert azt nehezen tűrik a kutyák.
A mi labink nagyon jól bánik a kisebb testű kutyákkal, inkább őt cincálják, mint ő piszkálná őket. Volt nálunk vendégségben egy hétig border collie, aki fele olyan súlyú sincs, mint a mi kutyánk, és vele is jól kijöttek.
De az etetés valóban jobb külön, azon tényleg összeveszhetnek. Ne legyen ott egyik sem, amikor a másik eszik.
Nekem óriás schnauzer volt,törpe snacival és semmi gond nem volt, és a szomszédban de átjártak a lakásokba, volt édesapámnak egy dogja, nagyon nagy barátok voltak. A nagyok védték a kicsit, az szemtelenkedett az idegen kutyákkal, és utána rohant a nagyok menedékébe :DD
Nagyon tartok tőle,mert ez a kicsi ,ilyen kicsi marad
Nem, legalábbis nekem nem volt ilyen tapasztalatom.
Hasonló eset volt, sőt cica is jött a lakásba, és azt sem bántotta. Eleinte lehet nem árt figyelni, lássa a családhoz tartozik mindkettővel együtt lenni, de nem gondolom, hogy bántaná. Az evésnél figyelj rájuk, mert a falkavezér nem szívesen osztja meg a kajáját :), jobb ha külön adsz a kicsinek enni.
Az öreg fiu a kis tacsi is az és nem ivartalanitott, aszomszéd lány kutyával sokat van együtt és jól kijönnek egymással
Azt mondták,mert féltékeny lesz az öreg a kicsire
A szomszédnak van egy német juhásza ő lány és jól megvannak együtt,nincs ivartalanitva,és a tacsi is fiu
Más kutyákkal hogyan viselkedik a boxered? Gyakran van kutyatársaságban? Fiú, vagy lány, ivartalanított, és a tacsi milyen nemű?
Szerintem inkább az lehet gond, hogy a kicsi nagyon nyüzsgő, és ha piszkálja a nagyot, a boxer esetleg nehezen tűri, és fárasztó is neki.
Miért ölné meg? a kutya is tudja ki tartozik a családhoz. A kutyák nem kedvelik a macskákat, de a gazdi kedvencét nem tépik szét...sőt. Hidd el intelligensebbek, mint sok kétlábú :DDDD
Van egy kilenc éves boxer kutyám aki nagyon nyugodt és emberszeretőde szeretnék hozzá egy pici törpetacskót,aki kimondott szoba kutya lenne,de van aki azt mondja,ne tegyem mert a nagy megöli a kicsit,Mi a véleményetek mit tegyek,még van egy hónapom mire elhozhatom a kicsit?
További ajánlott fórumok: