Kutyából szalonna (beszélgetés)
Nekem inkább az a bajom ezzel a históriával, hogy Curtis csodálatos gyógyulása úgy van előadva, mintha a leszokás annyi lenne, mint antibiotikummal kigyógyulni a tüdőgyulladásból.
A rehabon bőven kapnak metadont, vagy más pótlószert, jellemzően mind hízik pár kilót, mert jön az altató az antidepi, egész nap pihike, jó hogy egy hónap múlva vigyorogva nyilatkozza, tiszta. Az majd akkor válik el, ha visszatért a korábbi életébe, és nem folytatja ott, ahol abbahagyta. A drog-vagy egyéb függőségek, szenvedélybetegségek összetettebbek annál, mint hogy egy himi-humi szanatóriumi hencsergés elsöpörje őket.
Zárójelben jegyzem meg, van ismerősöm aki sokadjára járja meg a rehabot, ő ráadásul minimum fél évet tölt bent, és dolgoznak szépen, van elfoglaltság, csoportos foglalkozások, szóval nem csak a tökvakarás egész nap, mégis amint hazakerül ugyanabba a környezetbe, elölről kezdi.
Mert elszállnak maguktól, hogy mekkora sztárok. Ezért nem tudnak mit kezdeni a normális hétköznapokkal sem. Mert azt képzelik magukról, hogy majd lépten-nyomon mindenki körberajongja őket. Aztán kell nekik valami amivel felpörgetik magukat, ilyenkor jön a drog meg a pia meg a k.rvák.
Ráadásul szerintem egyik-másik jócskán túl van fizetve meg mindig meg vannak az ügyeletes celebek és akkor egy ideig újságokban, tv műsorokban is nyomják őket.
De szerintem intelligencia kérdése, hogy kit mennyire darál be ez a nagy sztárság.
Pont ennek a Curtis ügynek kapcsán nyilatkozott a Puzsér. Hogy gondoljunk bele, hogy milyen nehéz lehet ezeknek az ismert embereknek. Nem tudom hány fellépést lenyomnak egy hét, hónap, év stb... alatt, ahol az emberek szedik szét őket, tini lányok dobálják a bugyijukat, megy az őrjöngés és ezek után jön egy kis üresjárat és hirtelen minden elcsendesedik körülöttük és úgy kéne élniük, mint bármelyik másik átlagembernek. Sok ismert ember van, aki ezzel nem tud mit kezdeni.
Ez mondjuk csak a Puzsér véleménye, mert én meg azt gondolom, hogy pl. egy Michael Jacksonnál ez érthető volt, akinek a koncertjéről tucatjával vitték a mentők a transzba esett rajongókat. Meg a hozzá hasonló kaliberű sztároknál, de azért egy Curtis esetében szerintem ez erős túlzás, de lehet, hogy tévedek.
Visszatér ugyan abba a közegbe, "művészvilágba" (nem tartom őket művésznek), ahol a szert naponta használják.
Semmi esélye nincs.
Gondolod?
Nem tenném tűzbe a kínai kifőzdékért a kezem.:)
Most képzeld el egy turné 52. állomásán : Szevasztok Békéscsaba! De jó itt veletek, micsoda hangulat! (ásít, magában fortyog, ezek már megint nagy bulit várnak hogy r@hadnának meg...). Lássuk be, kell némi hekkelés, hogy a nép elégedett legyen. :)
(B. csaba a véletlen műve, ez ugrott be, még mielőtt valaki magára veszi :))
Nem. Vannak alkoholisták is. :D:D
Ne vedd, komolyan, biztos vannak józan életűek is.
Szerintem ez csak a különválásuk kezdetén volt így, hogy Majkát szidták. Aztán utána Curtis tulajdonképp igazolta Majka döntését azzal, hogy nem jelent meg fellépéseken. Azóta egyre kevesebben vannak, akik ez miatt fújnak Majkára.
Nem tudom mit értesz gyógyulás alatt. 1 hónap alatt gondolom el lehet jutni odáig, hogy letegye a cuccot, aztán majd kiderül, hogy mennyi időre sikerül neki.
Én nem szeretem a rap zenét, így annyira nem vág földhöz, ha nem folytatja a zenélést, de ahogy más embernek is kitartást kívánnék, úgy neki is.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni szeretnél? Akkor vacsorára sült kolbász és füstölt szalonna lesz.
- Kutyából nem lesz szalonna... Vagy mégis?
- Bográcsolás, grillezés, szalonnasütés, szabadban...
- Kutyából lesz szalonna?avagy megbízol a párodban ha már csalódtál benne?
- Kutyából nem lesz szalonna!Vagy mégis?szerintetek?
- Kutyábol nem lesz szalonna?