Kutya és gyerek a lakásban..akinél hasonló a szitu kérdeznék.. (beszélgetés)
Persze közelébe mehet, nem halálos méreg az:)
2 napig ne símogassa, ölelgesse a kicsi a kutyát, aztán ugyanugy csinálhat mindent.
Szia!
Persze, a közelébe mehet.
A lényeg, hogy a nyakörvet ne fogja meg. Elég pici baba még ő ezekhez a vegyszeres dolgokhoz. :( Viszont ha azt mondod imádja akkor szerintem elkerülhetetlen hogy hozzáérjen stb. Lehet mégis keresni kellene valami más megoldást legalább még egy pár hónapig. Úgyis mindjárt vége a kullancs szezonnak...
Mi mondjuk pont emiatt frontline-ozunk. Az 1 nap elzárás a gyerektől aztán mehet a harc tovább. :)
Remélem sikerül találnotok valami köztes megoldást!
Persze mehet (szerintem).
Ha annyira veszélyes lenne,akkor nem hinném,hogy hagynák,hogy a kutyánkra tegyük.:-) Hiszen bárhol lehet baba.
Amúgy a tájékoztatójára nincs konkrétum írva?
Én úgy tudom,hogy 3-5 napig nem lehet a nyakörvhöz..ill ahhoz a területhez.Puszilgatni stb...!De utána ugyan úgy lehet mindenhova,beleértve a nyakörvet.
Nekünk is ilyan vagy hasonló a nyakörvünk,de én ugyan úgy fogdosom.
Ez csak az elején van így 1-2 napig, míg a szer szét nem terjed a kutyán.
Utána már hozzáérhet nyugodtan!
Ha cseppet veszel, akkor ugyanígy van, annak is szét kell terjednie.
Nekünk is csak a Kiltix vált be, már 11 éve használjuk, és tökéletes védelmet ad.
Szia!
Ennek pár napig kell így lennie,nem?
Addig ki kell zárni a kutyust,nem naon van más választás(od) szerintem.
Sziasztok!
Szóval az lenne a kérdésem,hogy vettünk a kutyánknak kiltix nyakörvet,de gyerek közelébe se mehet..ezt hogy lehet megoldani?Kislányom 10 hónapos és oda van a kutyáért..próbálkoztunk frontline cseppekkel,ultrahangos kullancs,bolha irtóval de azok meg nem voltak jók..csak a bolha,kullancs irtó nyakörv vált be..volt valaki hasonló helyzetben?
További ajánlott fórumok:
- Gyerek és kutya együtt a lakásban?
- Kisgyermekes szülőket kérdeznék, hogy miért nem adnak a gyerekek fejére sapkát nyáron?
- Van valakinek hiperintelligens gyereke? Kérdeznék.
- Van köztünk gyerekorvos? Fontos lenne, kérdeznék!
- Kruppos gyerekek szüleitől kérdeznék!
- 4. osztályos gyerekek anyukáitól kérdeznék! Pontos listát tud nekem valaki mondani technikafelszerelés ügyben?