Küret utáni tünetek? (beszélgetés)
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, van olyan közöttetek akinek ambulánsan vettek szövetmintát? Pipelle eszközzel?
Sziasztok. "Jár" erre még vki?
Nekem most vasárnap(12.18) volt sürgősséggel egy eü.küretem. Szerintetek az normális,hogy 2 napra rá ma ismét "megjött"? :(
Szia ! Nem fáztál fel ? Gyógyulgass ! :)
Szia😁köszönöm jól vagyok,pihengetek,a fájdalom már tűrhető,egyedül a pisilés kellemetlen a végefelé.
Remélem, sokat pihensz ! Nem szabad emelned semmit, később is csak 1-2 kg-ot, amíg tökéletesen meg nem gyógyulsz belül ! Hogy vagy ?
Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked ! Örülök, hogy jelentkeztél ! :)
Sziasztok!Túl vagyok rajta...kivették a méhem és a petevezetőket.Hát mostmár jobb,csütörtökön műtöttek és holnap mehetek haza😀
Kedves Manó ! Ha megműtöttek már, most nem internetezel. Az első pár nap nagyon nehéz, csak szenvedéssel telik, de utána rohamosan gyógyulni fogsz ! Gondolok Rád !
Akkor nosza, túl leszel rajta, egy gonddal kevesebb. Valóban kellesz a gyerekeidnek, a családnak! Az egészséged mindenek felett!
Biztos nem tudják megszüntetni a vérzést ? :(
Szerencse, hogy van két gyereked ! Az életed, az egészséged a legfontosabb, szükségük van Rád a gyerekeidnek, és egyébként is fiatal vagy, nem vérezhetsz el !!!
Az én méhemet is el kellett távolítani - más okból. Gondolj arra, hogy többé nem kell fogamzásgátláson gondolkodnod.( jó a rosszban )
Mielőbbi gyógyulást Neked !
Kiveszik a méhem mert nem tudják a vérzést megszüntetni
Vigyázz magadra és gyógyulj meg minél előbb!!
Nem kedvez nekem a szerencse.Vért kell kapjak sajnos....és még mindíg vérzek😣Már felvetődött a méheltávolítás
Még nem engedtek haza!Vért vettek ma hajnalba és ha az rendben van és az ultrahang is rendben csak akkor engednek haza!😁
És most hogy vagy ? Hazaengedtek ma ?
Sajnos arra nem tudtak mit mondani.
Örülök,hogy élsz, és megvizsgáltattad magad !!! Azt mondták, hogy mitől lett kedd óta ilyen nagy bevérzés ?
Jó, hogy túl vagy rajta. Még este bementél? Gyereket hová sikerült elhelyezni?
További javulást.
Sziasztok!Túl vagyok megint egy műtéten!Teniszlabda nagyságú bevérzés volt megint a méhben.A méhszályba meg egy csövet vartak hogy ne záródjon be.😣
Kérlek, telefonálj az ügyeletre és hallgass rájuk !!! A reménykedés nem elég ! Ha fellép egy erős vérzés, elvérezhetsz, mire kiér a mentő ! Jobb félni ... A megoldást bízd a szakemberekre, legfeljebb kimossák a gyomrodat, ha nem elég az egyszerűbb vérzéscsillapítás !
Azt hiszem valahogy kihúzom reggelig!Amúgy is ettem ittam igaz nem sokat de ahoz elég hogy a műtőbe ne toljanak be!Reggel újrapróbálkozom!Csak nem lesz baj.Köszönöm a hozzászólásokat,kedvesek vagytok😙
Szerintem is irány az ügyelet. Vagy megnyugtatnak és ellátnak gyógyszerrel és haza mehetsz, vagy bent tartanak. Ha bent tartanak teló a szüleidnek, tesódnak, hogy pattanjanak lóra baj van.
Addig biztos van valaki aki a gyerekre vigyáz.
Tudom, hogy nehéz és ennyire nem egyszerű, de mégis ennyire egyszerű, ne haboz.
Engem csak évente 1x kűreteltek, de az is borzasztó volt. Állandóan ki akarták venni a méhemet. Nem engedtem. Én jól döntöttem, mert úgy néz ki,hogy megúsztam.
Nekem csak a töredékei voltak a tüneteim, de nagyon labaltáztak a dokik a húzás-halogatásért.
A Te tüneteid viszont nagyon rosszul hangzanak.
Nem baj, ha ideges vagy, csak kérlek szépen menj dokihoz.
Kedves Manó ! ha nem tudsz beszélni az orvosoddal, hívd fel a kórházat, beszélj a nőgyógyászati ügyelettel ! Egyszer - nagyon régen - én is véreztem, nem is engedtek haza a vizsgálat után. Ez veszélyes, tényleg elvérezhetsz, éjjel fokozódhat is. Kérlek, vedd komolyan !
Uram atyám,most még idegesebb lettem.Hogy operálnak meg mikor még a keddi is friss?Tele van a gatyám félszel!
Be fognak fektetni és valószínűleg meg fognak operálni.
Ez nem játék.
Keríts valakit a gyerekeknek, akár szomszédot is és hívd a családod, hogy spuri haza.
Ha ennyire rosszul vagy ne várjál hétfőig.
Egy barátom anyukája így vérzett el.
További ajánlott fórumok: