Különleges torták (beszélgetés)
Akkor, ha javasolhatom készítsd el Setnáét, mert Ő PROFI és csinálta (biztosan) néhányszor :)
Szerintem addig készíts egy próba-focit :)))
Köszönöm szépen a sok infot. Még van egy kis időm eldönteni melyik is legyen.Ugyanis október 3.-ig kell elkészülnöm vele.:))
Remélem szép és finom lesz.
Na igen, Nálad az ész és a "szakma" :)))))
Gratulálok, tudtam eddig is, hogy nagyon ügyes vagy:DDDDD
készits Charlotte tortát....
ha van nagy méretü tészta szürőd az kiválló lenne a forma kialakitásáshoz.
keres rá a neten a Charlotte tortára ...már csak burkolni kellene vagy fantáziádra bizom a focilabda kialakitásást.
Egyszerűbb lenne, ha focipályát csinálnál... Azt könnyebb lenne... :-))
De végül is a labdához egy szép formájú jénai tálban megsült piskótát kell megtöltsd krémmel. Mondjuk csokival, azzal könnyebb bánni... Aztán ráigazítani a marcipánt és formára igazítani. Valahol mintha láttam volna ilyen tortakészítő oldalt...Ha eszembe jut és megtalálom, megírom. :-)
Szerintem azt egyszerű elkészíteni... Két fél piskóta összeborítva, egy jó adag kinyújtott marcipán és sok-sok türelem és kézügyesség... :-))
Nekem most a "Barbie-tortára kell gyúrnom"... :-))
Novemberig profi cukrásszá kell alakuljak... :-O
Sziasztok!
Aki tud küldjön nekem kipróbált torta recepteket.Persze nem hagyományos kerek tortákra gondolok,hanem football labda alakúra.Jelen esetben ez érdekel.Vagy minden ami a focival kapcsolatos.:))
Meglepinek szánom.Köszi
További ajánlott fórumok:
- Kinek irányítanád az álmait, ha lenne ilyen különleges képességed?
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- Milyen különleges nevet adjak a babának?
- Volt-e valami különleges „jel”, amiből megtudtad, hogy babát vársz? (Még a teszt előtt.)
- Neked milyen különleges képességed van?
- Mi a véleményetek egy nem valódi (hamis Prada táskáról), vannak-e különleges ismertető jelei?