Különc emberek fóruma (beszélgetés)
Ahogy az sem, hogy "különcök ide, barátkozni akarok!"... :)
Bocsi.
Hát figyi..ha nincs kedved visszakeresni a kb. öt-nyóc hozzászólásom közül, hogy mit kérdeztem,akkor hagyjuk.
te írtad magadról,h szeretsz filozofálgatni.Én meg kérdeztem,hogy miről,bővebben,azon kívül,amit elmondtál.Beszélgettem volna,talán egyedül azok közül,akik itt írkáltak,és a "különcségeden" akadoztak fenn.
de az az igazság,hogy nekem meg türelmem nincs ahhoz,hogy valakit kettőnél többször megkérdezzek valamiről.ha nem megy,nem megy.
Én ezt a "be akar vágódni"-t sem veszem túl szigorúan,hiszen a nők ugyanúgy megpróbálnak bevágódni az új munkahelyen,új társaságban,új pasinál.Úgyis elég hamar kiütközik az,hogy ki csak vágódni akar,és kit érdekel valóban a téma.
Szerencsére manapság a legtöbb ember hamar elveszti a türelmét,érdeklődését afelé,ami nem érdekli nagyon(én is).tehát fel lehet hamar ismerni a felületes érdeklődést.
Nem alakul az a nevezett "filozofálgatás"..Kérdeztem pedig 1-2-t tőled.
Tény, hogy vannak csajos témák, amik a férfiakat nem érdekli, én mégis szeretem ha egy férfi érdeklődik ezek iránt a témák iránt is. Bár azt nem tudom, hogy azért teszi, mert tényleg kíváncsi, vagy azért mert be akar vágódni.
De pl. volt itt egy férfi ezen a fórumon, aki még írta is, ha jól emlékszem, hogy nem érti, hogy mi nők miért veszekszünk a semmin egy órája. Az ilyet szeretem, mert itt is kiütközik, hogy mennyire másként látjuk a dolgokat mi nők és mennyire másképp a férfiak és mennyire másként oldunk meg problémákat vagy konfliktusokat.
:) Te pont az egyike vagy annak a kevés embernek,akit szinte mindig nagyon objektívnak,és indulat nélkülinek látok,a hsz-eid alapján.Sőt..nem rémlik,hogy egyáltalán szoktál volna szúrni.
na de remélem,nem csúszik el majd ez a topik abba az irányba,hogy ki szúr,ki nem szúr..hanem majd jön rántott hús,és beszélgethetünk a fontos dolgokról :)
Én élőben sokkal több embert szoktam leszúrni, mint itt.
:)
"- szeretek elmélkedni az élet értelméről, "
És mire jutottál?
A MAJD pont olyan, mint az okoskodó, de semmitnemmondó hadova, a padlás is tele van vele!
Gyónni kéne:D
Szerinted mért váltott ki ekkora ellenérzést sokakban a "különc" szó?
Szerintem a hoxa sok embernek olyan dühöngőféle.Itt elsőre rá mernek ugrani bárkire,az életben meg,gondolom,beszívott ajkakkal tűrnek.
És többen kiváltképp imádnak sarkítani,fekete-fehéren nézni,azért,hogy ők a fehér oldalon állhassanak.Ez is egy emberi dolog,némi önmegnyugtatásra akarnak szert tenni.
Én is sokkal kevésbé jövök ki nőkkel,mint férfiakkal,talán azért is ,mert sokféle problémájukat valamennyire a pálya széléről nézem.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Vidám emberek beszélgetős fóruma
- Külföldön élő, átlagemberek fóruma
- Peches, szerencsétlen emberek fóruma