Kulcs a lelkekhez (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kulcs a lelkekhez
Ez így már érthetőbb. Érthetőbb? Inkább mondom, hogy szinte hétköznapi:
- Péternek, a férjnek a feleségre, a két gyermekre nincs ideje, mert állandóan dolgozik, feleségével, Gabival is csak telefonon keresztül tartják jószerivel a kapcsolatot. De arra van ideje, hogy Annával sétálgasson, fagyizzon és még a rengeteg munkája mellett belefért az idejébe 1-2 pásztoróra is.
- Anna, a férje által elhanyagolt feleség is inkább Péterrel találkozgat, őneki mondja el, mi mindent nem kap meg a férjétől, és csak azok után kezd el ismét csak odafigyelni saját külső kinézetérére (fodrász, öltözködés stb.) miután megismerkedik Péterrel. Pedig ha mindezt megteszi a férje figyelmének ismételt felkeltésére, ha nem várja meg, hogy belépjen az életébe egy 3.-ik...
Sajnos szinte hétköznapi történet, így összerakva is a két cikket.
Egyiket sem tudom felmenteni, mert addig, míg saját párjukkal nem tisztázzák a kapcsolatukat, azt hogy van-e, lesz-e még közös jövő, addig szerintem nincs helye egyik oldalon sem a harmadiknak.
Ugrás a teljes írásra: Kulcs a lelkekhez
További ajánlott fórumok:
- Ha nem találod a kulcscsomódat, hol keresed?
- Lezáródott a központi záram, a kulcs az autóban! Segítsetek!
- Mit gondolsz Kulcsár Edina és G.W.M kapcsolatáról?
- Szerintetek normális hogy anyósomnak van kulcsa a lakásunkhoz és használja is?
- Reggel óta fáj a bal kulcscsontomnál. Szorító, nyilaló érzés, nem folyamatos, de sűrű. Mi lehet ez? 25 éves vagyok.
- Szerintetek mitől olyan szép, különleges Kulcsár Edina arca?