Krízishelyzetbe került Erőss Zsolt és társa. Mi a véleményetek? (beszélgetés)
Sajnos lekéstem az elejét:(( Már a Klapka ment:O
Remélem ,holnap fent lesz a neten.
Arról az oldalról tovább lehet lépni azokra az oldalakra, ahol a másik fél/felek is válaszolnak a kérdésekre.
Nem mintha bármi közünk lenne hozzá, vagy bármi közelebbit, pontosabbat megtudnánk.
Viták minden közegben vannak, és általában mindenkinek van valami igaza, olyan nincs, hogy csak az egyik a rossz.
Ki turkál? Annyit mondtam, hogy Hilda karakán nő és dolgozni akar, nem a tartalékaikat felélni. Ne forgasd ki a szavaimat!
Erről ennyit, remélem, felfogtad.
Nem hinném, hogy (csak) az életbiztosításra gondolt. Biztos, hogy gondoskodott ilyen foglalkozás mellett a gyerekei jövőjéről, hiszen egy csomó mindent csinált.
Hilda nem egy elveszett nő... semmilyen téren. Ez a karakánság sokaknak szúrja a szemét.
Bizony,ilyenkor mindenki ismerte,mindenki tudott vmit,amit más nem.Az ilyentől rosszul vagyok.
Kár,hogy mindig a halál a legnagyobb hír :(
Elmondta a felesége,hogy nem kér alamizsnát,sajnálatot,megoldja az életét,csak munkát kér.Maximális tiszteletem neki!!
Én is most olvastam pont.Az a "baj",hogy ő másként látja,hisz ismerte őt,ismeri a családját.Túl sokat foglalkozik vele és picit már-már túllihegi azzal,hogy a pro és kontra véleményeket folyton felemlegeti.
De a lényeg a vége sajnos :( Nyugodjanak békében!!
Teljesen egyetértek vele!
Vujity Tvrtko:
Az elmúlt napokban a rengeteg részvétüzenet mellett sokan megszólták, kritizálták, sőt, egyesek támadták is Erőss Zsolt feleségét, Sterczer Hildát. Sokaknak tűnt úgy, hogy túl racionálisan, érzelmek nélkül nyilatkozik férjéről, a tragédiáról.
Más világ az övék. Olyan, amit mi talán fel sem fogunk, nem is értünk.
Egy ország próbált kapaszkodót találni, sok-sok laikus reménykedett valamiféle hókunyhóban, menedéket kínáló hasadékban, mindeközben a feleség és a barátok azt tudatták a világgal, hogy vége, nincs tovább, a magyar hegymászók meghaltak.
A világ sokszínű. Mindenki másképp lát eseményeket, történéseket, tényeket. Az ő szemüvegük számunkra szokatlan, már-már jéghidegen racionálisnak tűnhet.
Vannak, akik találgatják az okokat, belvárosi otthonukból írják meg a tutit, hogy így vagy úgy kellett volna. Aztán vannak -szép számmal- akik felelőtlenséget emlegetnek, két félárva gyermekre és az özvegyre terelve a szót. Meg hát, a tények önmagukért (is) beszélnek: ott volt az a sok tragédia, meghalt mászótárs, levágott láb, minden egyéb.
Megint mások megértik és elfogadják a hegymászó döntéseit, elfogadják ahogy élt, és -sajnos- halt. A világ különböző. S talán nem is a mi ítéletünkre vár. Nekünk az emlékek maradnak csupán, a gyászoló asszonynak pedig a feladat, hogy apa nélkül felnevelje gyermekeit. Zsolt nem akart meghalni. Hilda nem akarta, hogy meghaljon. Ez, a hegyek meghódítása volt a Hópárduc élete, ez volt az ő közös életük. Zsolthoz legközelebb állók mondogatták, hogy "ha egy sasnak levágod a szárnyát és kalitkába teszed, az nem szabad madár. Zsoltnak pedig ez jelentette a szabadságot." Sokszor voltunk rá büszkék. Akkor is, amikor egymás után hódította meg a magaslatokat, és akkor is, amikor első magyarként fent állt a világ tetején. Akkor éljeneztük, most -halálában- akármi is történt ne bántsuk.
Nehéz a hegymászók racionalitását feldolgozni, világukat megérteni. Fogadjuk el mindazt, ami ellen ma már nem tehetünk. Ne ítélkezzünk, nem a mi életünk. Ők pedig abban a világban élnek, ami számunkra olykor felfoghatatlan. Most pedig teljesen az. Szerintem...
Isten nyugosztalja Erőss Zsoltot! Isten nyugosztalja Kiss Pétert!
Most kaptam...elgondolkodtató!
A Kancsendzönga (Kanchenjunga) immár a székelyek hegye. Bevették tövétől hegyéig, s többé nem tágítanak. A lábát Dardzsilingből Kőrösi Csoma Sándor teste és lelke vigyázza s a csúcsára Erőss Zsolt vitte fel kitűzni székely lobogóját. Mostantól onnan fentről Kiss Péterrel - együtt székely és magyar - egy csapatként személyesen őrzik... Nem mentek hiába.
Nyugodjatok békében odafent srácok! :((
Akkor én is felteszek egy kérdést!
MI a véleményetek, ha fogom magam és elmegyek aludni?
Előre jelzem bármit írhattok akkor is megyek. :-))
Jó éjszakát!
Ha felteszel egy kérdést: Mi a véleményetek?
Ne lepődj meg ha kapsz véleményeket, mindenfélét!
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Ismerős vagy rokon, aki a devizahitel miatt utcára került
- Ki hogyan bírja még fizetni hiteleit a gyengülő forint miatt? Veszélybe került e a házad, kocsid?
- Hogyan kerültem a pokolba
- Hogy vészelitek át életetek krízishelyzeteit?