Krampusz leszek anyukám boltjában (beszélgetés)
Nagyon édes:)
Adj nekik inkább almát,csokimiki helyett..vagy ,mellett..lehet,h ha a krampusztól kapják,még azok is megeszik,akik egyébként nem szeretik.
Szép emlék lesz neked is asok csillogó gyerektekintet:)
köszönöm mindenkinek az ötleteket.:)
Gomboc7: 6.án egész nap.:D
Én is voltam már krampusz, kétszer biztos. Lehet, hogy háromszor is, de kettőre emlékszem. :D
Mókás volt, szeretni fogod! Arra gondolom számítasz, hogy lesz, aki a nyakadba fog ugrani és lesz, aki sírni fog, amikor meglát. De inkább örülni fognak neked. Csak legyél kedves, a gonosz krampuszt nem szeretik annyira, hiába az a szerepe eredetileg. :D
A ruhát már más írta, nekem nehéz volt összeválogatni, nem sok tiszta fekete holmim volt. Volt nekem is szarvacskám, papírból is lehet, ha nincs olyan villogósod. valami pirossal tényleg dobd fel a sötét ruhát, nehogy nagyon megijedjenek tőled. :D
Mikor lesz a "buli"? :)
Imádom a kicsiket, úgyhogy biztos jó lesz.:)
Csak hirtelen azért eszembe jutott az is hogy mi van ha nem lesz jó.:)
Én imádnám :DDDD
Mikor boltban dolgoztam Mikulásnapkor rénszarvas agancs volt a fejemen :DDDD
Csak egy ember kérdezte meg szánakozva: Ez maguknak kötelező???? :DDDDD
Röhögtem:DDDDD
Egyáltalán NEM ciki! Szerintem remek ötlet!
Fekete nadrág póló pulcsi Én gipszből csináltam szarvakat és kalapgumival tettem a fejemre
szemedet szádat feketével és az arcodra is kenhetsz feketét mintha maszatos lenne. egyik kezedben a csokik másikba virgács :)
Mikulássapka egy krampusznak?? Hova tart ez a világ? :DDDDD
Én piros pamut anyagból csináltam szarvakat és rávarrtam egy fekete bársony hajráfra. A farkam pedig egy régi fekete leggings egyik lábából lett, a végére a maradék piros anyagból varrtam egy gombócot, jó hosszú volt, azzal vertem meg a rossz kollégákat :)))
Nem tudok varrni, ez nagyon egyszerű.
Nagyon klassz ötlet, a kicsit imádni fogják, gondolom, a felnőttek egy része is.
Aki szerint ciki, annak nyugodtan javasold, hogy húzza ki a karót a valagából ;)
Ez ciki???
sztem inkább egy nagyon aranyos és kedves gesztus :)
nem lesz olyan ember aki kinevetne,ebben biztos vagyok,a kicsik meg egyenesen imádni fognak ;)
Aranyos ötlet, biztosan nem nevetnek ki!
(USA-ban felnőtt emberek sétálgatnak csirke jelmezben a csirkesütő előtt, úgyhogy nyugi, biztosan tetszeni fogsz!!)
Krampusz leszek Anya boltjában, a kicsiknek fogok mézeskalácsot és kis mikulást osztani.
Szerintetek jó ötlet?
Vagy a felnőttek nem fognak kinevetni?
Mit kell felvenni?:D
Ötleteket kérek.:)
További ajánlott fórumok:
- Miért kell akkor is anyák napját ünnepelni, ha nem szeretem anyukámat? Ha nem érdemli meg!
- Szerintetek normális, hogy az anyukám...
- Összevesztem anyukámmal
- Nyertem a kaparós sorsjegyen, amit anyukám vett nekem és most kéri a pénzt.
- Sürgősen szükségem van 20 db krampusz szarvacskára hol kapok Bp-en? Mikulásra kell.
- Hol kaphatok krampusz szarvat?