Közönséges férfi szemmel vagy szexi, ha egy ruha kicsit átlátszó? (beszélgetés)
Ne hirdess, ha nem arulsz!
Ha meg arulsz nem valogathatsz a vevok kozott!
Nem volt a lánccal baj, csak a szoknyám alját kapta be. Nem volt rajta láncvédő.
Le sem tudtam szállni a bringáról, csak ha az utca közepén leszakítom a szoknyát. Már akkor is szakadt volna, ha leevickélek valahogy és megpróbálom félretolni a bringát. A lánckerék nem mozdulhatott.
Na jó, talán sikerült volna kibújni a szoknyából, de az sem tűnt elfogadható opciónak.
Hamar jött a segítség, végeredményben nem kellett hosszasan törni a fejem.
Vagy jött volna arra a Fat black Pussycat. Én tudod hány másnak, férfinak is tettem helyre a láncát.
Azért az nem nagy szakértelem... Pasi majd akkor kell, ha 40 kg-ot kell egyszerre megemelni.
szerintem izgalmas ha egy női ruha áttetsző, vagy kicsit átlátszó...
a pasik eléggé vizuális alkatok, a fantázia nagy úr...))
nehéz így meghatározni ,leírva,mi közönséges,vagy mi nem,látni kell és főleg,érezni.
én a törtfehér,rövid fazonú,enyhén áttetsző nyári ruhámban nem érzem magam közönségesnek,és ha meg is néznek benne,nem feltéltenül a fenekemet stírölik,persze figyelek arra erősen,milyen színű fehérneműt veszek alá :)))))))))) egyébként dícsérik is rajtam,mennyire jó,ha ciki lenne ,szóvá tették volna már, gondolom :D
viszont épp a napokban akartam felvenni egy olyan ruhámat,amit kb két éve vettem,nem fehér ,hanem rózsaszín,abból sem a halványabb fajta,mégis rosszul lettem,mikor felpróbáltam és láttam,mennyi mindent látni belőlem a ruha alatt felül....persze a ruha teljesen ujjatlan,ami nem tűr meg semmilyen melltartót,illetve melltartópántot,pánt nélkülit rám kapni esélytelen.
természetesen így nem indultam el benne,sőt,majdnem fel is adtam,mire sikerült vennem egy pánt nélküli toppot alá a hétvégén ,és így szuper.
volt aki azt mondta simán felvenné így is,mit szégyellősködök,én nem vállaltam be,mert úgy éreztem,számomra ciki ,nem akarok ennyit mutatni magamból.
szóval sztem próbáld te is azt és úgy hordani ,ahogy neked jó és amiben jol érzed magad,mit számit ,ki mit hord vagy mit nem,mert ez a fórum olyan,mintha másokat akarnál utánozni,felesleges....
Nem csak a bringán múlik. Ki hogy szokta meg, és bele se gondol.
Persze hogy lehet mindenféle ruhában, talán a nagyon bő és lenge ruha a kivétel, mert a szél a képedve vághatja...
Engem egyszer ért biciklin ruházati baleset.Hosszú szoknya volt rajtam és bekapta a lánckerék.
Se odébb menni, se rendesen leszállni nem tudtam!
Álltam a bicikli fölött (szerencsére női) és vártam, ki jön arra.
Pont egy olyan pasi, aki valamit értett a biciklikhez, ügyesen kibogozta a láncból a szoknyám alját. És nem röhögött ki.
Hát, egészségükre 🤣
Engem azon túl nem zavar, hogy az már nekem nem nadrág kategória...
Tényleg láttam no. Előttem szállt fel és hoppáré! 😀
Az utolsó mondatomat nem kell úgy érteni, hogy szerintem közönséges, hanem közönséges női szemmel láttam. Nekem oly mindegy. Én pl nem biciklizem és nincs is mindig rajtam bugyi. 🤣
Már írtam, hogy félre olvastalak.
Én képes vagyok még olyat is ítrni veled ellentétbe, hogy bocs! Ezt benéztem.
Tanulj!
Így kell csinálni, ha valakit igazságtalanul megpiszkálsz. És sosem késő;)
Nekem is mély a hangom, de nem férfiasan.
Volt egy munkatársam, akinek a fekete cicananacijàn átlátszott a fekete tangàja. 10-ből 11-es segge volt, az alakja genetikailag jó, és évek óta rúdtáncolt.
Mivel amúgy egy elég értelmes lány volt, és nem passzolt a képbe ez a ruhadarab, szóvàtettem neki. Vörös lett, mint a rák, ahogy megnézte a tükörben. Szó se róla, többé nem vette fel nyilvános helyen.
Igen, rájöttem közbe;)
Azért is írtam...
"Megfigyeléseim" szerint a fehér nadrág és szoknya alatt sokkal inkább látszik a fehér bugyi, mint a más színű.
Egyébként valóban nem túl szép egyik sem.
További ajánlott fórumok:
- Mitől lesz szép, átlátszó "arany" színe a húslevesnek?
- Bevált kocsonyarecept! Van valakinek? Színtiszta, átlátszó, ízletes. Hogyan?
- Miért nem közösítjük ki a fórumról a közönséges, egymást sértegetőket?
- Havi 1x-i átlátszó folyás, mitől lehet?
- Imádom strandon a pasik sejtelmesen átlátszó férfiasságát...
- Milyen fajta lehetett a bemlapomon lévő cicánk apukája? Mert anyukája közönséges rövidszőrű házimacska.