Közcélú munka, most két hónapra kaptam szerződést az önkormányzat által. (beszélgetős fórum)
Na,igen a statisztika...csak,hogy tudja valaki verni a mellét,hogy az adott évben mennyi embernek adtak melót,arról viszont nem szól a fáma,hogy meddig és mennyi pénzért,ma kiakadtam ezentúl 8 órában 47 000-ért dolgozunk majd,ez ám a munkába való visszavezetés...ha lenne munkahely,de nincs, szóval rákényszerül az ember,nincs választása.
Remélem nem sokáig megy ez már így.
..és főleg a statisztikának jónak kell, hogy legyen.
Hofi után szabadon: -Ha disznót nem tudunk csinálni, készítsünk statisztikát!
Ha szerencséd van igen.
Kaptam már olyan választ,hogy mit képzelek,hogy vissza akarok menni dolgozni, sokan várnak, mindenkinek adni kell lehetőséget,pörgetik sorban a segélyeseket.
Gondolom arról lehet szó, hogy két hónapig dolgozhatott a kérdező, mint közcélú munkás. A két hónap lejárt, a főnöke elégedett volt vele, ezért szeretnék, ha még egy évet náluk dolgozhatna.
Nem ismerem a szabályokat, állandóan változnak, de drukkolok a kérdezőnek, hogy sikerüljön neki, mert az lenne a jó, ha minden ember aki dolgozni szeretne eltudjon helyezkedni.
Mi nem tudhatjuk, hogy az önkoriban a főnökasszonynak sikere lesz e...
Azt hiszem sejtem miért nem vettek fel az önkoriba dolgozni, amikor jelentkeztem...
További ajánlott fórumok:
- Családot keresek, eltartási szerződést kötnék
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- Eltartási szerződést kötnék
- Miért kapnak a rendőrök önkormányzati szociális bérlakást?
- Házassági szerződés: igen vagy nem?
- 2010.február 28-án lejárt a 2 éves szerződésem.Mikor mehetek gyermekvédelmi támogatásért az önkormányzathoz?