Kovaföld kapszula. Érdemes szedni? (beszélgetés)
Kovaföld kapszulát nem érdemes szedni,mert a kovaföld mellett számos káros anyagot tartalmaz.
De könnyen letesztelheted.Ha a kovaföld kapszulát kibontod és beleszorod vízbe nem oldodik fel.Ellenben a kovaföld por jól feloldodik.
Jók a tapasztalataim, már egy ideje fogyasztom, de porban, mert hatásosabb és olcsóbb is. Megtisztította az arcbőröm az aknéktól és egészségesebb színű is lett.
Jéghegy: A gyomrom nekem is érzékenyebb volt rá eleinte, de megszoktam. Lehet csak a szokásos detox reakció volt..
Ja és C-vitaminnal érdemes együtt fogyasztani, mert segíti a felszívódását.
Szia!
Szép volt tőle a bőröm nagyon.Az van a dobozán is,hogy a kalcium a bőr támasztó szövete,vagy valami hasonló..és tele van kalciummal és szilíciummal.
Sajnos Én hajamnál nem vettem észre a változást,a körmömnél igen.
Sziasztok!
Használta valaki a kovaföld kapszulát bőrproblémákra?Milyen tapasztalataitok lettek?
A kovaföld nagyon jó, de nem ezek a vackok, amiket a DM-ben kapni lehet. Én egy erdélyi természet gyógyásztól vettem korábban, az volt az igazi. Az I. kerületben a Mária tér közelében a Pierrot kozmetikában "rendelt", Attila a neve.
Egyébként a hajhullásnak számos oka van, önmagában egy kapszula vagy egy sampon nem fogja megoldani. Lehet gyulladás a szervezetben, hiányos táplálkozás, vitaminhiány, stb.
Szerintem felesleges pénzkidobás, és van akinek a gyomra sem bírja.
(nekem nem használt, de ettől még lehet jó, ez csak az én tapasztalatom)
További ajánlott fórumok:
- Melyik köröm-haj-bőr regeneráló készítmény a legjobb( calcium-kovaföld kapszula, Revalid stb.)?
- A Lopedium meg a Huma Loperamide 2 mg kapszulá együtt kell szedni vagy külön?
- Be merjem szedni a Betabronz kapszulát?
- Homeopátiás szereket lehet együtt szedni gyógynövényes kapszulákkal?
- Terhesség alatt lehet barátcserje kapszulát szedni?
- Hogy kell szedni a Flucorin kapszulát?